Οι χωρισμοί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά αν έρχονται έπειτα από πολυετή σχέση. Πάνω σε αυτό το θέμα η ιστοσελίδα BuzzFeed κάλεσε τους αναγνώστες της να στείλουν τους πιο περίεργους χωρισμούς που έχουν βιώσει.

Και η αλήθεια είναι πως υπήρχαν πολλές, περίεργες ιστορίες από τις οποίες ωστόσο ξεχώριζε μια, η οποία ήταν ιδιαίτερη λόγω της δοκιμασίας στην οποία υπέβαλε την πρώην σύντροφό του ένας άνδρας.

«Χώρισα με τον φίλο μου γιατί διαρκώς ήθελε να με δοκιμάζει για να διαπιστώνει την αφοσίωσή μου προς αυτόν. Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως άκουσα ότι πέθανε από υπερβολική κατανάλωση φαρμάκων που πήρε από το ντουλαπάκι των γονιών του. Αισθάνθηκα φρικτά, λες και ήμουν εγώ υπεύθυνη για όλο αυτό. Δεν είχα κουράγιο να προσπαθήσω να επικοινωνήσω με την οικογένειά του ή να παραβρεθώ στην κηδεία του», περιγράφει η κοπέλα που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «davidmoneypennym».

Μόνο που όπως αποδείχθηκε ο θάνατός του ήταν μια «αρρωστημένη» δοκιμασία, στην οποία την υπέβαλε.

«Μια μέρα μετά την κηδεία όμως, έλαβα ένα μήνυμα από τον αριθμό του… Και αποδείχθηκε πως δεν ήταν νεκρός! Ποτέ δεν πήρε υπερβολική δόση φαρμάκων! Ήταν άλλη μια από τις συνηθισμένες δοκιμασίες του καθώς ήθελε να δει πως θα αντιδρούσα στο άκουσμα της είδησης! Αυτός ο τύπος προσποιήθηκε το θάνατό του και μετά μου έστειλε μήνυμα το οποίο έγραφε “απλά για να ξέρεις, σε έχω ξεπεράσει”». Αν μη τι άλλο σοκαριστικό…