Όλοι έχουν μία αδυναμία στο γρήγορο φαγητό και ειδικά σε μπέργκερ και πίτσες. Ποιος άλλωστε θα έλεγε «όχι» σε ένα λαχταριστό γεύμα από κάποιο από τα αγαπημένα φαστ φουντ.

Δεν είναι όμως μόνο οι άνθρωποι που λατρεύουν τέτοιου είδους φαγητά. Ένα βίντεο που ανέβασε μία γυναίκα στην Οκλαχόμα, αποδεικνύει ότι και τα σκυλιά λατρεύουν τα μπέργκερ. Και συγκεκριμένα η δική της σκυλίτσα είχε βρει και ένα πανέξυπνο σχέδιο ώστε να καταφέρνει να τρώει… κάθε μέρα.

Η «Πριγκίπισσα», όπως ήταν το όνομα της, την ημέρα παρίστανε το πιο πιστό και υπάκουο σκυλί, το βράδυ όμως το έσκαγε από το σπίτι για να δοκιμάσει τις υποκριτικές του ικανότητες.

Η σκυλίτσα πήγαινε κάθε μέρα έξω από γνωστή αλυσίδα με φαστ φουντ, παρίστανε την αδέσποτη με σκοπό να τη λυπηθούν οι πελάτες και να την ταΐσουν. Οι πελάτες, βλέποντας το ζώο να κλαίει για λίγο φαγητό, την τάιζαν.

Το σχέδιό της όμως δεν προχώρησε για πάρα πολύ μιας και η αφεντικίνα της την έκανε τσακωτή με το βίντεο που ανέβασε στο Facebook να γίνεται άμεσα viral. «Δεν είναι αδέσποτη. Απλά είναι μία χρυσοθήρας που παριστάνει την αδέσποτη για να τη λυπηθεί ο κόσμος και να την ταΐσει μπέργκερς» ήταν το μήνυμα της Μπέτσι Ρέγιες για να ενημερώσει ότι δεν θα ήθελε να ταΐζουν το σκυλί της.