Μαθήτρια αναγκάζεται να σπάσει το κινητό της με σφυρί μέσα στην τάξη

Έναν αλλόκοτο τρόπο βρήκε καθηγητής στη Κίνα για να δώσει ένα μάθημα στο κορίτσι


ΚΟΣΜΟΣ
21:25
08/10/2018
Μαθήτρια αναγκάζεται να σπάσει το κινητό της με σφυρί μέσα στην τάξη
loading

Οι εικόνες από μία νεαρή μαθήτρια σχολείου στην Κίνα να βρίσκεται γονατισμένη μέσα στην τάξη και να σπάει το κινητό της τηλέφωνο με ένα σφυράκι κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η αλλόκοτη επιλογή του καθηγητή, ο οποίος κάθεται όρθιος πάνω από το κορίτσι, έγινε γνωστή μετά από το βίντεο που τράβηξε ένας δεύτερος καθηγητής που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην τάξη. Ο στόχος των εκπαιδευτικών, όπως μεταδίδει η Daily Mail, ήταν να παραδειγματίσουν τους μαθητές ώστε να μη χρησιμοποιούν το κινητό τους εντός της αίθουσας.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε αρκετές συζητήσεις μιας και είναι μία πρακτική η οποία είναι αρκετά συνηθισμένη στη χώρα καθώς και άλλες περιπτώσεις καταστροφών κινητών από μαθητές έχουν δεν το φως της δημοσιότητας.

Πολλοί μαθητές και γονείς επιτέθηκαν στον καθηγητή λέγοντας πως επέλεξε τον λάθος τρόπο τιμωρίας της μαθήτριας, καθώς θα μπορούσε απλά να το κατάσχει. Άλλοι πάλι πήραν το μέρος του καθηγητή και είπαν ότι έπραξε σωστά, καθώς το σχολείο απαγορεύει στους μαθητές να φέρνουν κινητά στα σχολεία.

Το σχολείο δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το περιστατικό που έχει προκαλέσει πλήθος συζητήσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει