Λένε πως το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, γιατί να ξεκινάς τη μέρα σου όμως με απλό πρωινό όταν μπορείς να έχεις μια σωστή πρόκληση;

Αυτό φαίνεται πως ήταν το σκεπτικό των ιδιοκτητών μιας καντίνας στην Ουαλία, οι οποίοι αντί να σερβίρουν το πρωινό στο πιάτο, άρχισαν να παραγεμίζουν φρατζόλες με αυτό.

Το τερατώδες δημιούργημα είναι πνευματικό παιδί της καντίνας Rolling Rolls, όταν σε ένα στοίχημα με έναν πελάτη γεννήθηκε αυτή η εξαλλοσύνη.

Η οποία αποτελείται από τέσσερα λουκάνικα, τέσσερις φέτες μπέικον, τέσσερα αυγά, πατάτα τηγανιτή και φασόλια, πολλά φασόλια. Και μια ολόκληρη φρατζόλα ψωμί, αλίμονο!

Μιλώντας στην εφημερίδα «Wales Online», ο 52χρονος ιδιοκτήτης Michelle Preston είπε: «Κάποιος μας ζήτησε να το ξεκινήσουμε ως πρόκληση και εμείς σκεφτήκαμε γιατί όχι; Έχει αποδειχτεί πραγματικά δημοφιλές με τους πελάτες μας και αναρίθμητοι έχουν προσπαθήσει να το καταφέρουν. Είναι ένα αρκετά μεγάλο πρωινό, πραγματικά είναι για δύο άτομα, αλλά οι περισσότεροι μοιάζουν να το τρώνε όλο μόνοι τους».

Κι ενώ το σάντουιτς κοστολογείται στις 10 λίρες (11,3 ευρώ), έχεις τη δυνατότητα με μερικά ευρώ ακόμα να προσθέσεις κι άλλα υλικά!