Μια 17χρονη μαθήτρια στο γυμνάσιο Hartford του Michigan προχώρησε σε μια ακραία λύση για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της. Η νεαρή κοπέλα επιθυμούσε διακαώς να αναδειχθεί βασίλισσα του χορού του σχολείου της.

Και για να δελεάσει τους συμμαθητές της να την ψηφίσουν, θεώρησε σωστό να τους προσφέρει λαχταριστά brownies ποτισμένα με λάδι μαριχουάνας (κανναβέλαιο).

Μόνο που για την νεαρή μαθήτρια και μαζορέτα το πράγμα κάπου στράβωσε καθώς οι υπάλληλοι του σχολείου ενημερώθηκαν σχετικά από ανώνυμη καταγγελία που έγινε μέσω της εφαρμογής OK2Say.

Μόλις τρία από τα 12 συνολικά brownies εντοπίστηκαν μέσα σε τσάντες για το καλωσόρισμα της ομάδας φούτμπολ, με τις αρχές να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα υπόλοιπα καταναλώθηκαν.

«Ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε για την ύπαρξη κάποιων brownies που είχαν ποτιστεί με λάδι μαριχουάνας», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό FOX17 ο αξιωματικός της αστυνομίας του Hartford, Michael Prince.

«Το σχολείο παίρνει την υπόθεση πολύ σοβαρά. Διεξάγουν τη δική τους έρευνα και αρχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από μαθητές που πιθανότατα είχαν εμπλοκή ή ήταν μάρτυρες», πρόσθεσε.

Όσο για την 17χρονη, κατηγορείται για διανομή γλυκών με ναρκωτικά, αλλά σύμφωνα με τον αξιωματικό Michael Prince αυτή τη στιγμή είναι εκτός πολιτείας με τη μητέρα της λόγω επείγουσας οικογενειακής υπόθεσης…