Μια γυναίκα από το Νιου Χέιβεν επιτέθηκε και τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη ενός ντελικατέσεν για ένα σάντουιτς, το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Χάμντεν (κωμόπολη του Κονέκτικατ), η 32χρονη Ρεγκίνα Σόλομον εκνευρίστηκε όταν άκουσε την τιμή του σάντουιτς που παρήγγειλε με αποτέλεσμα να περάσει στο χώρο του ταμείου του καταστήματος και να αρχίσει να φωνάζει στον υπάλληλο για την ποσότητα που κρέατος που περιείχε το έδεσμά της.

Στη συνέχεια, μαζί με έναν άνδρα που τη συνόδευε, επιχείρησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν τα πράγματα που είχαν πάρει – ένα σάντουιτς και ένα καλτσόνε.

Όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσπάθησε να τους εμποδίσει, η 32χρονη γυναίκα άρπαξε μια ζώνη που βρήκε σε ένα ράφι και άρχισε να τον χτυπά ασταμάτητα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο αγνώστων στοιχείων άνδρας που ήταν μαζί της, ο οποίος τον γρονθοκόπησε αρκετές φορές. Ο ιδιοκτήτης τη γλίτωσε με τραύματα στα χέρια, ενώ η 32χρονη γυναίκα συνελήφθη λίγο αργότερα.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα βιαιοπραγίας και κλοπή και αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 1.000 δολαρίων. Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον άνδρα που τη συνόδευε και που επιτέθηκε κι αυτός στον ιδιοκτήτη του ντελικατέσεν.