Ο πρώτος οίκος ανοχής της Ιταλίας αποκλειστικά με κούκλες του σεξ κατέβασε ρολά πριν καλά-καλά ανοίξει, καθώς δέχτηκε την αιφνίδια επίσκεψη της αστυνομίας.

Το LumiDolls Torino προσέφερε στους πελάτες του μια πλούσια συλλογή από σιλικονάτες κούκλες στα 8 δωμάτιά του, για τις Αρχές ωστόσο παραβίασε τον νόμο καθώς παρά τις διαφημίσεις του, λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Την ίδια ώρα, η υγειονομική υπηρεσία του δήμου ανησυχούσε πως οι κούκλες δεν καθαρίζονταν επαρκώς έπειτα από κάθε χρήση. Το Lumidolls, που παρέχει πρώτο μια τέτοια υπηρεσία σε μια χώρα που η πορνεία είναι απαγορευμένη, άνοιξε τις πύλες του στις 3 Σεπτεμβρίου και ο ιδιοκτήτης του επιβεβαίωσε πως τα δωμάτιά του «ήταν κλεισμένα για βδομάδες».

Έναντι 80 ευρώ, ο πελάτης μπορούσε να απολαύσει μισή ώρα με αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «πολύ ρεαλιστικές» κούκλες, εφτά γυναικείες και μία αρσενική, με «ρυθμιζόμενο μέγεθος πέους», όπως τονίζει χαρακτηριστικά. Οι κούκλες, που κοστίζουν 2.000 ευρώ η μία, καθαρίζονταν λέει για δύο ολόκληρες ώρες μετά τη χρήση.

Τα Lumidolls είναι αλυσίδα τέτοιων οίκων ανοχής, ιδιοκτησίας μιας ισπανικής εταιρίας, και έχουν παραρτήματα σε Βαρκελώνη και Μόσχα.