Δυο άκαρδοι νεαροί καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα πρατηρίου καυσίμων να ξαφρίζουν το ταμείο, όταν από την αψιμαχία που είχαν με τον ταμία, εκείνος υπέστη καρδιακή προσβολή.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε κωμόπολη της πολιτείας Ουάσιγκτον νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο έφηβοι μπήκαν στο κατάστημα και έκλεψαν δυο σνακ. Ο ταμίας και πατέρας τριών παιδιών βγήκε από τη θέση του για να τα πει ένα χεράκι με τον ενήλικο που φαινόταν να τα συνοδεύει.

Αφού κατάφερε τελικά να τους κάνει να του πληρώσουν το αντίτιμο του 1 δολαρίου, την ώρα που επιστρέφει στον πάγκο του σωριάζεται στο έδαφος. Αντί να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες, οι δύο έφηβοι ξαφρίζουν το ταμείο και επιστρέφουν μάλιστα και δεύτερη φορά! Ακόμα και το 1 δολάριο που είχε στο χέρι του ο άτυχος υπάλληλος φρόντισαν να αρπάξουν.

Το ασθενοφόρο το κάλεσε τελικά ένας άλλος πελάτης που μπήκε στο πρατήριο τρία λεπτά αργότερα. Ο ταμίας παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και το αστυνομικό τμήμα του Auburn κάνει έκκληση στον κόσμο για να αναγνωριστούν οι δράστες…