Νήπιο κάνει ό,τι θέλει έναν τεράστιο πύθωνα

Δείτε το βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
16:11
11/09/2018
Νήπιο κάνει ό,τι θέλει έναν τεράστιο πύθωνα
4
loading

Το βλέπεις, το ξαναβλέπεις και μετά δυσκολίας μπορείς να το πιστέψεις. Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες ένα νήπιο να παίζει με φίδι. Πόσο δε μάλλον όταν αυτό το φίδι, είναι ένας θηριώδης πύθωνας που ο μικρός όχι μόνο δεν φοβάται, αλλά τον κάνει ό,τι θέλει!

Προφανώς και ο πιτσιρίκος από την Ινδονησία έχει άγνοια κινδύνου γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η άνεση με την οποία αντιμετωπίζει το θεόρατο φίδι, το οποίο μάλιστα δεν διστάζει να πιάσει και από το κεφάλι!

Τρομακτικό θέαμα, όπως και να το κάνουμε...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Σολομών

  Μα καλά δεν φοβάται; Καί απορώ πως δεν τον τρώει. Κανονικά οι πύθωνες είναι περίπου 4-5 μέτρα. Εγώ αν ήμουν στην Ινδονησία καί ήμουν νήπιο θα είχα τρομάξει παρά πολύ αυτό το παιδί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φοβάται μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο πως ένα νήπιο δεν φοβάται τα φίδια.

 2. avatar ganag156

  Μην εκπλήσσεστε, στην Νοτιανατολική Ασία είναι πολύ συνηθισμένη η ύπαρξη οικόσιτων φιδιών, ειδικά πύθωνες. Αρχίζουν και τους φροντίζουν όταν είναι μικροί, αλλά όταν μεγαλώσουν δεν αντέχουν το κόστος διατροφής που γίνεται μεγάλο για φτωχές οικογένειες. Ο πύθωνας θεωρείτε ότι είναι καλός φύλακας όχι μόνο για το σπίτι αλλά και την γειτονιά και το χωριό και ότι φέρνει τύχη, άρα όλοι συνεισφέρουν. Δεν έχει ποτέ καταγραφεί περιστατικό οικόσιτου πύθωνα να επιτεθεί σε άνθρωπο ή σε άλλο ζώο της οικογένειας. Περιέργως, όπως όπως όλα τα οικόσιτα ζώα αναπτύσσουν πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά. Έχω ζήσει χρόνια στην περιοχή και έχω προσωπική εμπειρία.

 3. avatar Teo 56

  Έχε χάρη που ο πυθωνας ήταν χορτάτος

 4. avatar Μα…….ς

  Οταν το κανει κομματάκια αντε να δούμε ποιος θα φταίει

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει