Αίθουσα χορού, γυμναστήριο, στούντιο μασάζ, κήπος και πολλά δωμάτια χαλάρωσης. Δεν είναι η περιγραφή ενός πεντάστερου ξενοδοχείου αλλά οι «ανέσεις» στα νέα γραφεία της Google στο Λονδίνο.

Το κτήριο στο Covent Garden έχει τόσους «πειρασμούς» που να παρακινούν τους εργαζόμενους να σηκωθούν από τα γραφεία τους που είναι να απορεί κανείς πώς και πότε δουλεύουν! Η ίσως η απάντηση στο πώς βγαίνει η δουλειά να είναι ακριβώς το περιβάλλον στο οποίο οι υπάλληλοι της Google καλούνται να εργαστούν…

Οι αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου πήραν το «πράσινο φως» να φτιάξουν εν λευκώ έναν μοναδικό χώρο εργασίας και το αποτέλεσμα είναι μία έκρηξη χρωμάτων.

Το κτήριο διαθέτει γυμναστήριο με εγκαταστάσεις για μασάζ, αίθουσα χορού, κήπο στην ταράτσα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χώρος εργασίας, χωλ, καναπέδες και αναπαυτικές καρέκλες παντού.

Υπάρχει μέχρι κι ένας χώρος σαν… περιβολάκι (!) όπου το προσωπικό μπορεί να καλλιεργήσει ό,τι θέλει και ειδικός χώρος για να αερίζουν τα ιδρωμένα ρούχα τους όσοι έρχονται στη δουλειά με ποδήλατο.

Υπάρχουν επίσης θεματικά δωμάτια όπως το «Google Green» και το «Grannies Flat» με… κουνιστές πολυθρόνες.

Το χρώμα κυριαρχεί και στις αίθουσες συνεδριάσεων με πολύχρωμες ταπετσαρίες και χρωματιστά έπιπλα.

Δείτε τις φωτογραφίες

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.