Από την Ελβετία στις Βαλεαρίδες Νήσους θα μετακομίσει η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ελβετικού περιοδικού «L’ Illustre». Οι λόγοι για τους οποίους θα συμβεί αυτό δεν έχουν γίνει γνωστοί, καθώς πολλοί υποπτεύονται ότι έχουν να κάνουν με την πορεία αποθεραπείας του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 σε πίστα σκι, στις 19 Δεκεμβρίου του 2013.

Εντούτοις, έγιναν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το οίκημα στο οποίο θα μείνει η οικογένεια του Γερμανού. Είναι μια βίλα 3.000 τετραγωνικών μέτρων, περίπου 20 λεπτά μακριά από την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, με έναν τεράστιο κήπο, δύο πισίνες, χώρους φιλοξενίας για αρκετούς καλεσμένους και έναν χώρο προσγείωσης ελικοπτέρου, που εκτιμάται ότι στοιχίζει 30 εκατ. ευρώ.

Η πολυτελής κατοικία ανήκε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο χώρος είναι περικυκλωμένος από άκαμπτους τοίχους, ενώ διαθέτει αρκετά πλεονεκτήματα, με σημαντικότερο ότι βρίσκεται σε ένα ακρωτήριο, ένα τμήμα του οποίου προεξέχει πάνω από έναν μικρό γκρεμό, κάτι που το καθιστά απρόσιτο στα αδιάκριτα μάτια του κόσμου και κυρίως των ΜΜΕ, που θα θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει με την υγεία του «Σούμι».