Μία νεαρή φοιτήτρια κολλεγίου στις ΗΠΑ φρόντισε οι φωτογραφίες της αποφοίτησής της να μείνουν αξέχαστες, καθώς πόζαρε με το καπέλο και τη χαρακτηριστική κορδέλα με έναν κροκόδειλο μήκους 4 μέτρων.

Η Μακένζι Νόλαντ είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο A&M του Τέξας και πήρε το πτυχίο της στην επιστήμη της άγριας ζωής και της αλιείας την Παρασκευή.

Η τελειόφοιτη έκανε την άσκησή της σε ένα κέντρο διάσωσης που στεγάζει περίπου 450 αλλιγάτορες, κροκόδειλους και άλλα ερπετά.

Αλλά την παράσταση εκεί κλέβει ο «Μεγάλος Τεξ», ένας γιγαντιαίος κροκόδειλος ο οποίος υιοθετήθηκε το 2016  καθώς ο υπερσιτισμός του τον είχε μετατρέψει σε πρόβλημα για τις βάρκες της περιοχής. Η Μακένζι και ο Τεξ έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση από τη στιγμή που εκείνη έγινε μέλος του κέντρου τον Μάιο.

Όπως αναφέρει το BBC, η νεαρή ισχυρίζεται ότι ο κροκόδειλος ανταποκρίνεται όταν τον φωνάζει με το όνομά του και αντιδρά στα νοήματα που του κάνει με τα χέρια όταν μπαίνει στη λιμνούλα για να τον ταΐσει.

«Μπαίνω στο νερό με αυτό το ζώο κάθε μέρα – είναι από τους καλύτερους φίλους μου εδώ!» απάντησε, όπως αναφέρει το BBC, σε ερώτηση για το αν φοβάται.

Η 21χρονη μεγάλωσε στην πολιτεία της Νεμπράσκα, όπου να βλέπει κάποιος έναν κροκόδειλο στην αυλή του δεν είναι καθημερινό.

«Ξεκινώντας από μικρή ηλικία πάντα κρατούσα φίδια, ζώα και μιλούσα στα παιδιά, εκπαιδεύοντας τον κόσμο» αναφέρει σχετικά με την αγάπη που τρέφει για την άγρια ζωή.

«Στην πραγματικότητα επιδιώκουμε τα ζώα να ζήσουν στα κανάλια και τις ελώδεις περιοχές. Αλλά αφού ο Τεξ είναι εδώ μαζί μας, είναι μια εκπληκτική επίδειξη για το πώς γίνεται η εκπαίδευση ενός ζώου. Είναι φανταστικά πλάσματα και είναι όλα ανθρωποφάγα!».