Η καθιερωμένη παρέλαση με αφορμή εκδηλώσεις προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ μπροστά από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχε μία διαφορετική νότα σε σχέση με άλλες φορές. Και αυτή τη νότα την έδωσε ένας Ινδός σιχ στρατιώτης.

O 22χρονος Charanpreet Singh Lall έγινε ο πρώτος στρατιώτης που παρέλασε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης προς τιμήν του Βρετανικού βασιλικού στέμματος καθώς μεταξύ των δεκάδων αντρών της βασιλικής φρουράς, ντυμένων με τις παραδοσιακές μαυροκόκκινες στολές και το χαρακτηριστικό ψηλά γούνινα καπέλα, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, εκείνος κέντρισε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των θεατών.

!

Συμμετείχε στην παρέλαση φορώντας όλα όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, όμως την θέση του γούνινου καπέλου πήρε το παραδοσικαό ινδικό τουρμπάνι για πρώτη φορά στα χρονικά του αποσπάσματος της φρουράς των ανακτόρων.

Ο ίδιος ο Lall, όπως μετέδωσε και το stuff.co.nz, δήλωσε περήφανος για την παρουσία του στην τελετή, ενώ στο σημείο βρέθηκαν δεκάδες μέλη της οικογένειάς του από την Ινδία, που ταξίδεψαν στο Λονδίνο αποκλειστικά και μόνο για να δουν τον συγγενή τους.

! ! Clipboard02