Μία έφηβη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς και ο αδερφός εξαγχιστείας της κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία ενός 15χρονου αγοριού και θα αντιμετωπίσουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Η Amber Wright κρίθηκε ένοχη καθώς παρέσυρε προκαλώντας τον με μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο τον Seath Jackson σε ένα σπίτι στο Summerfield, παροτρύνοντας τον να τα «ξαναβρούν», καθώς όπως φαίνεται διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Ωστόσο μόλις ο νεαρός έφτασε στο σπίτι εκείνη μαζί με τέσσερις ακόμη νεαρούς τον χτύπησαν βάναυσα. Τον τοποθέτησαν στη συνέχεια μέσα σε μπανια όπου τον πυροβόλησαν και του έσπασαν τα πόδια με σκοπό να καταφέρουν να χωρέσουν το σώμα του μέσα σε έναν υπνόσακο.

Ακόμη ζωντανός ο μικρός Jackson υπέφερε από τα τραύματά του όταν ήρθε το τελειωτικό χτύπημα. Τον πυροβόλησαν ξανά και αργότερα έκαψαν το άψυχο σώμα του σε ένα λάκκο στην αυλή του σπιτιού.

Τα λείψανά του τοποθετήθηκαν σε κουβάδες και θάφτηκαν μέσα σε έναν λάκκο με ασβέστη.

Η Wright, ο αδερφός της Kyle Hooper ο οποίος είναι 16 ετών, ο πατέρας τους καθώς και ακόμη τρία άτομα από 18 μέχρι 20 ετών αντιμετωπίζουν ποινές ισόβιας κάθειρξης γι αυτό το έγκλημα που τον Μάρτιο του 2011 συγκλόνισε την κοινωνία της Φλόριντα.