Οι γερμανικές αρχές και ειδικά οι πυροσβέστες στη Γερμανία τους τελευταίους μήνες έρχονται αντιμέτωποι με αν μη τι άλλο απεγκλωβισμούς που χρειάζονται σχεδόν «χειρουργικές» κινήσεις για να θεωρηθούν επιτυχημένες.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου άνδρες της πυροσβεστικής έπρεπε να βγάλουν κάποιο πέος που είχε εγκλωβιστεί σε sex toy ή σε κάποιο άλλο αντικείμενο με τρύπα. Και αν κρίνουμε από το σεμινάριο που έγινε στη Δρέσδη, μάλλον τα ατυχήματα με τα σεξουαλικά βοηθήματα έχουν σημειώσει κατακόρυφη άνοδο.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, εκεί έδωσαν το παρών περίπου 600 πυροσβέστες, οι οποίοι ενημερώθηκαν και εξασκήθηκαν στο πώς θα αφαιρέσουν ένα δαχτυλίδι πέους που έχει κολλήσει στο γεννητικό όργανο ενός άνδρα. Ωστόσο, οι πυροσβέστες πήραν και κάποιες πληροφορίες για ακόμα πιο αναβαθμισμένες περιπτώσεις, όπως την περίπτωση ενός άνδρα με ένα μήλο στον πρωκτό του, τον οποίο έπρεπε να βοηθήσουν μέχρι να τον παραλάβουν οι γιατροί.

Πριν από λίγους μήνες είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου οι εικόνες ενός άνδρα, ο οποίος είχε βάλει το πέος του μέσα σε ένα βαράκι γυμναστηρίου και οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να το σπάσουν προσεκτικά για να το βγάλουν από μέσα…