Το φυσάει και δεν κρυώνει η πρώην ενός βρετανού υπερτυχερού, καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα μετά τον χωρισμό τους, εκείνος έγινε εκατομμυριούχος.

Ο Paul Long ήταν εργάτης σε αυτοκινητοβιομηχανία της Αγγλίας όταν του έκατσε το τζάκποτ, έχοντας μόλις δει την εδώ και πέντε χρόνια καλή του να φεύγει από το σπίτι.

Τα 9,3 εκατ. λίρες που κέρδισε στο Λόττο (10,5 εκατ. ευρώ) έκαναν βέβαια την αναποδιά πιο υποφερτή. Όπως είπε στην εφημερίδα «Mirror»: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν εγώ ήμουν με κάποιον και με το που χωρίζαμε κέρδιζε 9 εκατ. στη λοταρία, θα ήμουν ράκος», εξομολογείται ο 55χρονος, «ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να την πάω διακοπές ή για κάνα γεύμα»!

erklt3

Η εφημερίδα «Daily Mirror» κατάφερε μάλιστα να εξασφαλίσει μια δήλωση από την πρώην αναφορικά με το αν είναι χαρούμενη για την τύχη-βουνό του πρώην: «Υποθέτω», απάντησε εκείνη μονολεκτικά.

«Ξαφνικά, το τηλέφωνό μου έχει πάρει φωτιά. Όλοι σε αγαπούν», λέει για την τωρινή του κατάσταση. Αφού χώρισαν με την πρώην, μετακόμισε σε ένα σπιτάκι στο Έσεξ και είχε μάλιστα ακόμα τη γάτα της, την οποία ήταν να της την επιστρέψει την επομένη. Και την επομένη κέρδισε το Λόττο!

«Χωρίσαμε φιλικά», καταλήγει…