Έχουμε δει πάρα πολλές φορές επίδοξους ληστές να αποδεικνύονται μεγάλοι γκαφατζήδες, σαμποτάροντας στην ουσία τον ίδιο τους τον εαυτό. Χτυπώντας συνεργούς τους, καταστρέφοντας οχήματα ή εργαλεία με τα οποία πήγαν να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους ή να μην κρύβονται και πάρα πολύ καλά με αποτέλεσμα να γίνονται εύκολα τσακωτοί.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία εμπίπτει ένας όχι και τόσο «επαγγελματίας» κλέφτης στην Ινδία, ο οποίος είχε βάλει στο μάτι ένα κατάστημα με κινητά τηλέφωνα.

Ο άνδρας χωρίς να ενδιαφέρεται για τις τρεις κάμερες ασφαλείας σκέφτηκε να κρύψει τα χαρακτηριστικά του με μια… διάφανη πλαστική σακούλα. Και εκτός αυτού φρόντισε να αφήσει πολλά από τα δακτυλικά του αποτυπώματα πάνω στον πάγκο των πωλητών.

Όπως μετέδωσε το Newsflare ο άνδρας συνελήφθη αφού ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έδωσε το υλικό από τις κάμερες στην αστυνομία με την «ευτυχία» ότι έπεσε σε ερασιτέχνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.