Έκτακτη πτήση από τη βάση του στη Σκοτία πραγματοποίησε ελικόπτερο της ακτοφυλακής διανύοντας απόσταση 150 χιλιομέτρων ώστε να αγοράσει φαγητό το πλήρωμα του.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει το ελικόπτερο να προσγειώνεται σε ένα χωράφι και δύο άντρες να βγαίνουν από αυτό για να συναντήσουν κάποιους κρεοπώληδες από τους οποίους προμηθεύονται τελικά μπριζόλες μέσα σε σακούλα.

Το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο πιλότος κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια διαχειρίστρια εταιρεία του ελικοπτέρου. Η ακτοφυλακή κατηγορεί την εταιρεία ότι η πτήση έγινε εν ώρα εκπαιδευτικής άσκησης κάτι που αρνείται όμως η ίδια λέγοντας ότι η άσκηση είχε ήδη ολοκληρωθεί.

«Περιμένουμε υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό από όλους τους υπαλλήλους μας και αν τα κριτήρια δεν τηρούνται, τότε προχωράμε στις ανάλογες ενέργειες.

Η εκπαιδευτική άσκηση είχε ολοκληρωθεί και οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα θα επιβαρύνουν την ίδια την εταιρεία» δήλωσε εκπρόσωπος της.

Όσο για τον κρεοπώλη έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά με τη δήλωση του ότι είχε επαναληφθεί το ίδιο και πριν από ένα μήνα. Φαίνεται πως οι πελάτες του είχαν μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.