Ένα νεαρό ζευγάρι με ανοικτούς ορίζοντες και σίγουρα χωρίς αναστολές γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός… τρίο. Από τότε αποφάσισαν να συνεχίσουν σαν ζευγάρι. Η Κιμ και ο Πάολο ήθελαν πάντα να συμμετάσχουν στη βιομηχανία του πορνό, αλλά δεν ήξεραν πώς. Οι δουλειές τους σε εταιρεία πληροφορικής δεν τους ικανοποιούσαν.

Όπως αναφέρει η Κιμ στη Mirror, η επιδειξιομανία τους, τους οδήγησε στο να βιντεοσκοπούν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις από την αρχή της σχέσης τους, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να δημοσιεύσουν ένα από αυτά τα βίντεο.

ighfidoh3

Μόλις ανέβασαν το βίντεό τους στο διαδίκτυο, οι δυο τους αποφάσισαν πως αυτός θα μπορούσε να είναι ο τρόπος για να μπουν στην πορνοβιομηχανία. Και να κάνουν και το όνειρό τους πραγματικότητα: Να ταξιδέψουν μαζί στον κόσμο και να πληρώνονται για να κάνουν σεξ.

Πλέον, άφησαν και οι δύο τις δουλειές τους προκειμένου να γίνουν επαγγελματίες πορνοστάρ και να γυρίσουν τον κόσμο με τα λεφτά που βγάζουν.

ighfidoh2

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μίας συναδέλφου. Η συνάντηση αυτή είχε ως κατάληξη το τρίο. Ο Πάολο και η Κιμ αισθάνθηκαν αμέσως την έλξη μεταξύ τους και έκτοτε είναι αχώριστοι, αν και οι ίδιοι λένε ότι η σχέση τους είναι πολύ ανοιχτή και απολαμβάνουν την επαφή με νέους ανθρώπους.

ighfidoh4 ighfidoh5