Ένας λεκτικός πόλεμος έλαβε χώρα στο βόρειο Λονδίνο όταν ένας γείτονας είδε τον άλλο να έχει κλείσει δύο θέσεις στάθμευσης με το αμάξι του.

Ο οργισμένος οδηγός ένιωσε την ανάγκη να τα πει ένα χεράκι με τον γείτονά του, πριν πάρει μια εξίσου δυνατή απάντηση.

«Το εγωιστικό, απερίσκεπτο παρκάρισμά σου είναι φριχτό», του έγραψε στο ραβασάκι του, λέγοντάς του τα ένα χεράκι που δεν άφησε χώρο και για δεύτερο αυτοκίνητο, πριν ο δεύτερος τον βάλει στη θέση του με εξίσου αποστομωτικό τρόπο! Κι όλα αυτά, στο παρμπρίζ του πρώτου.

Μόνο που ο «ένοχος» έγραψε ένα μακροσκελές γράμμα ως απάντηση, το ζουμί του οποίου είναι: «σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να πάρκαρα πολύ προσεκτικά πίσω από ένα αυτοκίνητο, στον μόνο χώρο που είχα, και μετά τα άλλα αυτοκίνητα να έφυγαν αφήνοντας το αμάξι μου εκεί που είναι;».

striaiemmnsnfsefiesset1

Και μιας και το έχει ξανακάνει ο γείτονας, καθώς ο δεύτερος παραπονιέται και για προηγούμενο σημείωμα, του λέει χαρακτηριστικά: «από τώρα και στο εξής, σημείωσε: παρκάρω πάντα με όση προσοχή μου αφήνεται από τον χώρο που υπάρχει. Σταμάτα να αφήνεις ραβασάκια στο αμάξι μου. Υ.Γ. Αν είχες την ευγένεια να μου πεις σε ποιο σπίτι είσαι, θα μπορούσα να σου το εξηγήσω και προσωπικά».

Και μετά τον ενημερώνει για τη διεύθυνση της οικίας του, στο δεύτερο υστερόγραφο, ώστε «αν θέλεις να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση, αντί να με κάνεις να νιώθω ότι παρενοχλούμαι από έναν άφαντο ξένο, σε παρακαλώ πέρνα ή άφησέ μου ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα μου ώστε να ξέρω σε ποια πόρτα να αφήνω τις απαντήσεις μου, αντί να με κάνεις να πιστεύω πως έχουμε έναν πόλεμο Δημοτικού»!