Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι ο κόσμος της πορνογραφίας πίσω από τις κάμερες; Αν ναι, τότε ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών και παραγωγός Demetri XXX έχει κάτι να μας πει, κάτι που θα καταστρέψει τον μύθο που περιβάλλει συνήθως τα της πορνογραφίας.

Ο Demetri εργάζεται στη «ροζ» βιομηχανία από το 2001, όταν παράτησε την καλοπληρωμένη θέση γραφείου που είχε για να ανοιχτεί στην περιπέτεια. Έκτοτε έχει παίξει σε εκατοντάδες ταινίες, έχει βραβευτεί επανειλημμένως και πλέον γυρίζει δικές του παραγωγές ως σκηνοθέτης και παραγωγός για το Playboy και άλλους κολοσσούς του χώρου.

Είναι από κάθε άποψη πετυχημένος στον χώρο, κι έτσι η γνώμη του έχει τη βαρύτητά της. Μιλώντας πρόσφατα σε βρετανικό μέσο, είπε για το ξεκίνημά του: «Έκανα το μοντέλο για λίγο, αλλά δεν έβγαζα τόσα λεφτά όσα είχα συνηθίσει, κι έτσι όταν με πήρε ο ατζέντης μου και μου είπε πως θα μπορούσα να κάνω περισσότερες δουλειές αν ήμουν έτοιμος να εμφανιστώ γυμνός, σκέφτηκα να το δοκιμάσω».

Και μας λέει μάλιστα πως «πριν σου προσφέρουν κανονικούς ρόλους, οι άντρες στέλνονται να κάνουν οντισιόν. Η οντισιόν για τους άντρες είναι φυσικά διαφορετική απ’ ό,τι για τις γυναίκες. Εμένα με έστειλαν σε ένα πλατό, δεν υπήρχε κάμερα ή συνεργείο, μόνο μια γυναίκα, η οποία είχε μια webcam και υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν log in και πλήρωναν για να παρακολουθήσουν. Μας έστελναν παραγγελιές ζητώντας μας να κάνουμε πράγματα, λέγοντάς μας τι στάσεις να κάνουμε, πού να βάλουμε τι κ.λπ.».

dememmtriiixxrer1

Ο σκοπός ήταν φυσικά «να δουν αν ο άντρας μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση. Αμέτρητοι άντρες πιστεύουν πως μπορούν, όταν είναι όμως όντως εκεί, τότε καταρρέουν. Είναι αρκετά αποθαρρυντικό και σίγουρα δεν είναι για τον καθένα».

Μόνο που για τον Demetri «ήταν αρκετά εύκολο. Η γυναίκα ήταν ελκυστική, εγώ ήμουν καινούριος και φρέσκος. Το απόλαυσα. Ήταν πολύ πιο χαλαρό από το να κάνεις μια ταινία. Είναι ένας καλός τρόπος να δεις αν είσαι φτιαγμένος για τη βιομηχανία και αν η βιομηχανία είναι φτιαγμένη για σένα», λέει.

Μόνο που υπάρχουν κι άλλα, προειδοποιεί, καθώς μόνο ρόδινα δεν είναι τα πράγματα: «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως κάνω την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Και λέω πως στο 5% των φορών, την κάνω. Περιλαμβάνει όμως και πολύ σκληρή δουλειά. Δεν είναι σαν να κάνεις σεξ με τη σύντροφό σου ή κάτι τέτοιο … Όλα γίνονται για να κάνεις το τελικό προϊόν να δείχνει ωραίο».

Και περνά στο πραγματικό ζουμί της υπόθεσης: «Κάποιες φορές υπάρχουν 20 και 30 άνθρωποι να περιφέρονται στο πλατό την ώρα που προσπαθείς να κάνεις σεξ. Σε σταματάνε και ξαναρχίζεις. Οι στάσεις που κάνεις είναι σχεδιασμένες να δείχνουν ωραίες στην κάμερα, δεν είναι όμως απαραίτητα αυτές που προτιμάς στο σπίτι σου. Είναι όλα αυτά τα πράγματα…».

Και προσθέτει τελειώνοντας: «Προφανώς, όταν είναι καλό, είναι τέλειο. Εμφανίζεσαι, η γυναίκα είναι πανέμορφη και πάνε όλα υπέροχα, ο σκηνοθέτης είναι φίλος σου, υπάρχει ένα πραγματικά καλό κλίμα και, ναι, είναι τέλειο. Μόνο που αυτή δεν είναι η πλειονότητα των φορών, κατά κανέναν τρόπο!»…