Ο Justin Disher είναι ένας συνηθισμένος τύπος σαν όλους τους άλλους.

Είναι Καναδός, γέννημα-θρέμμα του Οντάριο, και τον Δεκέμβριο που μας πέρασε έκλεισε μόλις τα 40 του χρόνια.

Είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και μάνατζερ δυο μικρών τοπικών ομάδων του χόκεϊ και έχει μια φυσιολογική κοινωνική ζωή. Είχε ωστόσο ένα πρόβλημα στην όρασή του τα τελευταία 15 χρόνια, καθώς η επέμβαση με λέιζερ που είχε κάνει στα μάτια δεν είχε ακριβώς πετύχει.

Το μόνο παράξενο ίσως που θα μπορούσε να βρει κανείς είναι το γεγονός ότι περηφανεύεται για την παρθενιά του. Κάτι που ομολόγησε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter: «Το να είμαι ένας σαραντάρης παρθένος είναι βασικά το μόνο μου επίτευγμα στη ζωή».

jjsutuainddisiherere2

Είναι λοιπόν απολύτως ήρεμος με την επιλογή που έχει κάνει: «Αρχικά, βάσισα την απόφασή μου σε θρησκευτική βάση, να περιμένω δηλαδή μέχρι τον γάμο πριν κάνω σεξ», λέει χαρακτηριστικά, «κι ενώ συνεχίζω να πιστεύω πως παραμένει η σωστή απόφαση για μένα, είμαι πια πολύ λιγότερο επικριτικός για όσους έχουν αποφασίσει να ζήσουν διαφορετικά, τώρα που μεγάλωσα».

Είναι εύκολο μας λέει να είσαι εργένης και παρθένος, έχοντας επιστρατεύσει το χιούμορ για να απαντά στις επικρίσεις και τα πικρόχολα σχόλια. Δεν θέλει φυσικά να παραμείνει ισοβίως παρθένος, θέλει απλώς να μας πει πως δεν είναι και μεγάλη δουλειά να απέχεις από το σεξ. Δεν νιώθει μας λέει καμία πίεση πως πρέπει να χάσει σύντομα την παρθενιά του, παρά το γεγονός ότι κάποιες φορές τον στιγματίζουν για την απόφασή του.

jjsutuainddisiherere1

«Η μόνη πίεση που νιώθω είναι ο χρόνος. Δεν νιώθω καμία εξωτερική πίεση από τους άλλους. Δεν θα έκανα ποτέ περιστασιακό σεξ, ο μόνος λόγος για να κάνω σεξ είναι για να μεγαλώσω μια οικογένεια. Και αν θέλω να μεγαλώσω μια οικογένεια, δεν είμαι σίγουρος πως θέλω να περιμένω πολύ ακόμα».

Και στην ερώτηση που έρχεται αναγκαστικά στο μυαλό μας, αν έχει δει τη ρομαντική κομεντί «Παρθένος ετών 40» (2005) με τον Στιβ Καρέλ, η απάντησή του είναι «όχι». «Παρά το γεγονός ότι αγαπάω τον Στιβ Καρέλ και έχω παρακολουθήσει πολλές από τις ταινίες του», αποκαλύπτει, «δεν θα ήθελα να δω αυτή την ταινία. Η υπόθεσή μου είναι πως η ταινία απεικονίζει τους παρθένους αρνητικά»…