Και ποιος δεν θέλει να πιάνουν τόπο τα λεφτά του όταν τρώει έξω; Όλοι προφανώς, αν και πρέπει πρώτα να συμφωνήσουμε τι είναι φτηνό και τι ακριβό. Ένα κυρίως πιάτο 9 ευρώ είναι για κάποιους φυσιολογική τιμή, όχι όμως και για την κυρία της ιστορίας μας, η οποία θεώρησε αυτές τις 8 λίρες (9 ευρώ) που δαπάνησε για να φάει ψάρι και πατάτες σε εστιατόριο της Αγγλίας ιδιαιτέρως δυσβάσταχτο ποσό.

vdsgsgfesffes1
Κι έτσι άφησε κακή κριτική στη σελίδα του Facebook του Oxton Bar and Kitchen, παρά το γεγονός ότι έκρινε το φαγητό ως «υπέροχο»: «αλλά δεν μπορώ να δω πώς δικαιολογείτε τις τιμές σας, ένα μικρό ψάρι με πατάτες 8 λίρες και ήταν και μικρό;», αναρωτιέται η γυναίκα. Μόνο που αυτός ο εστιάτορας δεν θα το άφηνε έτσι: «Οκ Ντέμπι», της απαντά, «από πού να αρχίσω; Από τις 8 αυτές λίρες, η πονηρή κυβέρνησή μας σε χρεώνει φόρο 20%, τον οποίο μαζεύουμε εμείς διά νόμου για λογαριασμό σου, κι έτσι μας μένουν 6,66 λίρες. Από αυτές, πρέπει να αγοράσουμε φρέσκα υλικά», της λέει, που για το πιάτο αυτό σκαρφαλώνουν στις 2,70 λίρες, κάτι που αφήνει στον εστιάτορα μόλις 3,94 λίρες.
vdsgsgfesffes3
«Από τις οποίες ο ενοχλητικός σεφ μας θέλει αποζημίωση!», συνεχίζει, πριν την ειρωνευτεί πως αυτό το «υπέροχο φαγητό» που η ίδια ομολόγησε πως έφαγε δεν φτάνει μόνο του στο τραπέζι. Με αυτές τις 3,94 λίρες θα πληρωθεί το σερβίρισμα, οι λογαριασμοί και τα έξοδα λειτουργίας, συνεχίζει, για να καταλήξει τελικά: «Αν λοιπόν οι 3,94 λίρες δεν δικαιολογούν για σένα τη δημιουργία όλης αυτής της εμπειρίας με μας, τότε σε καλούμε να την αναδημιουργήσεις στην άνεση του σπιτιού σου»!
vdsgsgfesffes4
  Οι υπόλοιποι πελάτες επαίνεσαν τον εστιάτορα για την απάντησή του, συνεχίζοντας το ίδιο μοτίβο των πολύ καλών κριτικών στο TripAdvisor…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.