Η Vikkie Kenward αρραβωνιάστηκε με τον Ty Smith τον Οκτώβριο του 2014, έπειτα από ένα θυελλώδες ειδύλλιο που φαινόταν πως θα είχε ευτυχή κατάληξη.

Τρία χρόνια μετά τη μέρα του αρραβώνα, η 30χρονη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον καλό της, πιστεύοντας πως την έπαιρνε για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους.

Όχι όμως, το μόνο που μπορούσε να ακούσει η κοπέλα ήταν βογγητά! Είχε πατηθεί κατά λάθος το πλήκτρο κλήσης του κινητού του μέσα στην τσέπη του, κι έτσι εκείνη μπορούσε να τον ακούσει τώρα να κάνει σεξ με μια άλλη γυναίκα!

Κάποια στιγμή πήρε το κινητό και το ξεψάχνισε και βρήκε πολλές νυχτερινές κλήσεις στο ίδιο πάντα νούμερο, το οποίο όταν το έβαλε στο Google ανακάλυψε πως ανήκε σε τοπική συνοδό πολυτελείας.

arrsfidivdjhdfd2

Μόνο που το πράγμα έμελλε να γίνει εξόχως συμβολικό, καθώς μία από τις τακτικές όπως φάνηκε συνευρέσεις τους είχε λάβει χώρα λιγότερες από 24 ώρες μετά την πρόταση γάμου του 2014! Το ιστορικό κλήσης τα φανέρωσε όλα.

Η Kenward, που ζει στο βρετανικό Σάρεϊ, δήλωσε στη «Sun»: «Ήμουν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου εκείνη τη μέρα, και οι δυο μας συμφωνήσαμε να ρίξουμε και την τελευταία μας λίρα στον γάμο μας, για να τον κάνουμε την καλύτερη μέρα της ζωής μας. Αυτός όμως αποφάσισε να ξοδέψει το μετρητό του γάμου μας σε μια συνοδό. Ένιωσα αηδία. Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό ο άνθρωπος που αγαπάω;».

Όπως αποδείχτηκε, η συγκεκριμένη συνοδός πολυτελείας δεν ήταν το μόνο παραστράτημα του Smith, ο οποίος δικαιολογήθηκε πως είναι καλύτερα να την απατά με αγοραίο έρωτα, γιατί δεν περιλαμβάνει κανένα συναίσθημα.

Τον χώρισε φυσικά και τώρα ψάχνει μέσω εφαρμογής γνωριμιών τον δεύτερο «πραγματικό άντρα». Όσο για τον πρώην, μετακόμισε σε άλλη κομητεία και συνεχίζει να απολογείται στην Kenward, ελπίζοντας να τον συγχωρέσει και να τον δεχτεί πίσω…