΄Εκοψε τα μαλλιά της μητέρας της πριν από τη χημειοθεραπεία

Για να εξοικειωθεί με την ασθένεια


ΚΟΣΜΟΣ
16:58
04/02/2012
΄Εκοψε τα μαλλιά της μητέρας της πριν από τη χημειοθεραπεία
4
loading

Οι γιατροί της διέγνωσαν καρκίνο του μαστού πέρυσι τον Σεπτέμβριο και με κάποιο τρόπο η Σάρα έπρεπε να εξηγήσει στα πέντε παιδιά της, τι σημαίνει αυτό στην πράξη, τόσο για την ίδια, όσο και για την οικογένεια της. Αποφάσισε λοιπόν να βάλει την 6χρονη κόρη της να κουρέψει τα μαλλιά της, τα οποία θα έχανε ουτως η άλλως λογω της χημειοθεραπείας.

Το συγκλονιστικό βίντεο τραβήχτηκε από τον πατέρα της 6χρονης σαν ένα προσωπικό ενθύμιο από τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές τους, ενώ η προτροπή των γονιών προς την 6χρονη να προχωρήσει στο κούρεμα της μητέρας της έγινε, για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει.

«Θέλαμε να δείξουμε στα παιδιά πώς έχει η κατάσταση… Είναι ο μόνος λόγος που μας κάνει να ξυπνάμε το πρωί και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε», λέει ο σύζυγος της Σάρα.

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να εξηγήσεις στα παιδιά αυτό. Η πρώτη αντίδραση είναι το κλάμα, όμως σιγά -σιγά ηρεμούν. Καταλαβαίνουν ότι μπορούν να ρωτούν τα πάντα. Ότι θέλουν…».

Το ζευγάρι ανέβασε το βίντεο στο youtube με την ελπίδα να γνωρίσει ο κόσμος από «μέσα» τις καταστάσεις και γιατί όχι να βοηθήσει κιόλας.

Σκοπός τους τώρα είναι να συγκεντρωθούν 10.000 λίρες για δύο νοσοκομεία που ασχολούνται με την θεραπεία του καρκίνου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar panos

  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

 2. avatar Evelyne

  Συγκλονιστηκό!!! Μπράβο σε αυτή τη Μάνα, στη δυναμή της. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, και ξανά να γελάσει μαζί με τα παιδιά της...

 3. avatar maou

  Πφφφ δεν μπορείς να σχολιάζεις τα πάντα... Απλά θες καμιά φορά να δίνεις το παρόν

 4. avatar Evelyne

  Πολύ σωστό, μπράβο γιά την ωραία σκέψη!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει