Μια γυναίκα είναι νεκρή και ένα αγόρι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όταν ο τελευταίος αποφάσισε να πηδήξει από μια αερογέφυρα -πιθανότατα για να αυτοκτονήσει- και προσγειώθηκε στο αυτοκίνητο της άτυχης 22χρονης οδηγού.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και σύμφωνα με την εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, Corinne Geller, το αγόρι προσγειώθηκε στο αυτοκίνητο της 22χρονης, κόβοντας πρόωρα το νήμα της ζωής της γυναίκας. Η αστυνομία εξετάζει το περιστατικό ως απόπειρα αυτοκτονίας, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η οδηγός, η 22χρονη Marisa W. Harris of Olney έχασε τη ζωή της επί τόπου, και ο φίλος της, που βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού, πήρε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το έβγαλε έξω από τον δρόμο.

Το 12χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το κορίτσι σπούδαζε προκειμένου να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας, κάτι που η μητέρα της χαρακτήρισε ως «ειρωνεία», αφού -όπως είπε σε δηλώσεις της- ο 12χρονος που προκάλεσε τον θάνατό της ήταν ένας από τους ανθρώπους που η κόρη της θα μπορούσε να βοηθήσει.