Δεν τα βρήκαν οι εργαζόμενοι στο μετρό του Λονδίνου

Προσφορά για μπόνους την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων


ΚΟΣΜΟΣ
19:07
30/01/2012
Δεν τα βρήκαν οι εργαζόμενοι στο μετρό του Λονδίνου
1
loading

Οι εργαζόμενοι στο μετρό του Λονδίνου απέρριψαν προσφορά για χορήγηση μπόνους για την εργασίας τους την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, εντείνοντας τους φόβους πως είναι πιθανό οι μετακινήσεις να αντιμετωπίσουν εμπόδια κατά τη διάρκεια των Αγώνων φέτος το καλοκαίρι.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες αποτελούν σημαντικό ζήτημα για την περίοδο των Ολυμπιακών, που διεξάγονται φέτος από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου στη βρετανική πρωτεύουσα, και υπάρχουν φόβοι πως τα παλιά δίκτυα, στα οποία ήδη παρατηρείται συμφόρηση, θα δώσουν μάχη για να ανταποκριθούν στην επιπλέον ζήτηση.

«Οι μετακινήσεις θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και η πίεση θα είναι τεράστια για τη μεταφορά εκατομμυρίων επιπλέον επιβατών», δήλωσε ο γραμματέας του σωματείου RMT Μπομπ Κρόου. «Το μόνο που ζητάμε είναι μία δίκαιη συμφωνία για όλο το προσωπικό που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την κολοσσιαία αυτή πρόκληση», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το RMT, η προσφορά αφορούσε μπόνους 160 δολαρίων, με την προϋπόθεση να ανταποκριθούν οι εργαζόμενοι σε ορισμένους στόχους για την ικανοποίηση των πολιτών, συν περίπου 13 δολάρια για κάθε βάρδια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar dionisakis

    Ωπα, ώπα, ώπα... τί γίνεται εδώ;;; Κάνετε την δουλειά σας, παίρνετε τους μισθούς σας, θέλετε και επιδόμα Ολυμπιάδας;;; Ρε σαν πολύ Έλληνες δεν γίνατε;;; Όταν γατάκια βρετανοί ανακαλύψετε το επίδομα πλυσίματος χεριών, τότε τα λέμε....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει