Το Γκλούσεστερ δεν θα βγάλει πιθανότατα τον νέο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς θέλει να εξορίσει το ποδόσφαιρο από τον φυσικό του χώρο, τις αλάνες και τις γειτονιές.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα τοιχοκόλλησε μια ανακοίνωση που χαρακτηρίζει το παιχνίδι με την μπάλα που κάνουν οι πιτσιρικάδες στους δρόμους «αντικοινωνική συμπεριφορά», μιας και «θα μπορούσαν να βλάψουν τα αυτοκίνητα και να βάλουν τους εαυτούς τους σε κίνδυνο από τα διερχόμενα οχήματα».

pooikuyutyhfthtfht1

Η αστυνομία της πόλης καλεί τους πολίτες να αναφέρουν τέτοια περιστατικά στις Αρχές και οι κάτοικοι βγήκαν στα Μέσα για να χαρακτηρίσουν ανοιχτά την ανακοίνωση της αστυνομίας ως «γελοία».

«Θα αυξήσουμε τις περιπολίες μας», υπόσχεται η αστυνομία στο φιρμάνι της για να κρατήσει τους δρόμους ασφαλείς από το παιδικό παιχνίδι.

«Οι γονείς περνούν τη μισή τους ζωή προσπαθώντας να κάνουν τα παιδιά τους να βγουν έξω και να παίξουν», είπε κάτοικος του Γκλούσεστερ σε τοπική εφημερίδα, «αυτοί δεν είναι διακινητές ναρκωτικών ούτε κακοποιοί, είναι μικρά παιδιά που παίζουν έξω από το σπίτι τους σε ασφαλή απόσταση από την οικία»…