Την ώρα που για τους περισσότερους… τριαντάρηδες η ιδέα του να μείνουν μόνοι τους μοιάζει πλέον άπιαστο όνειρο, υπάρχει ένας πιτσιρίκος που ανέβηκε ήδη τα πρώτα σκαλιά της κοινωνικής ιεραρχίας.

Τον λένε Jack Joe, είναι τσιγγανάκι και μέλος μιας περιπλανώμενης κοινότητας στο βρετανικό Έσεξ. Αλλά και ο μεγάλος σταρ φυσικά της τηλεοπτικής εκπομπής του Channel 5 «Gypsy Kids»! Ο μικρός έχει πια το δικό του τροχόσπιτο, καθώς έφυγε μόλις από το πατρικό του και κάπου έπρεπε να μείνει. Και να πού μένει…

ggiiksppkkidseefre2

Την ίδια ώρα, αγόρασε και μια μηχανή, παρά το γεγονός ότι του απομένουν 8 χρόνια ακόμα για να μπορεί να την οδηγήσει, και τώρα το μόνο που του χρειάζεται είναι μια γυναίκα.

«Έχω το δικό μου τροχόσπιτο», δηλώνει χαρακτηριστικά, «το μόνο που χρειάζομαι τώρα είναι μια γυναίκα». «Όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο πολύ θες ένα μέρος να μένεις μόνος σου», προσθέτει, «οι γονείς των περισσότερων παιδιών δεν τα αφήνουν να μείνουν μόνα τους, κι έτσι νιώθω πως με εμπιστεύονται».

ggiiksppkkidseefre1

«Η μαμά και ο μπαμπάς μου πιστεύουν πως είμαι εντελώς ώριμος άντρας τώρα, κι εγώ γίνομαι 10 χρονών αυτή τη χρονιά». Για να γιορτάσουν μάλιστα τη μετάβασή του από παιδί σε άντρα, οι γονείς του του εμπιστεύτηκαν και ένα παχυλό ποσό για να αγοράσει τη μηχανή των ονείρων του, φτάνει να έκανε μόνος του τη συμφωνία για την απόκτησή της.

ggiiksppkkidseefre4

«Είναι πολύ σημαντικό για τα περιπλανώμενα αγόρια να μάθουν πώς να κάνουν συμφωνίες, γιατί όταν μεγαλώσουν αυτό ακριβώς θα κάνουν. Τα περισσότερα μαθαίνουν από τους μπαμπάδες τους, όπως κι εγώ».

ggiiksppkkidseefre3

Ο Jack Joe αγόρασε τελικά αυτή την τρίκυκλη μηχανή και κατάφερε να του κόψει ο πωλητής και 330 ευρώ από την τιμή της. Την αγόρασε τελικά έναντι 1.700 ευρώ και χωρίς την έγκριση του μπαμπά…