Συμπλοκές μεταξύ οπαδών και αντίπαλων του Ντόναλντ Τραμπ, έλαβαν χώρα στο αεροδρόμιο του Πόρτλαντ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά του αντιμεταναστευτικού διατάγματος του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Μάλιστα ένας άνδρας έπεσε αναίσθητος μετά από γροθιά που δέχτηκε από έναν διαδηλωτή. Το θύμα, ο 39χρονος Γκραντ Γκρίσολμ, βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με άλλα τρία μέλη της οργάνωσης Bible Believers Group, η οποία υποστηρίζει τη γραμμή και τις απόψεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου για τη μετανάστευση.

Όπως καταδεικνύει και το βίντεο που μετέδωσε η Daily Mail, τα προεδρικά διατάγματα που υπέγραψε ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος για την κατασκευή του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό και της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα πολιτών από 7 μουσουλμανικές χώρες έχει φτάσει την ένταση στο κόκκινο.

Ο 39χρονος που έπεσε αναίσθητος ωστόσο, όταν συνήλθε δήλωσε πως, εκείνος βρισκόταν εκεί για να εκφράσει τις απόψεις του, όταν κάποιος από τους αντιτραμπιστές τον προκάλεσε να μονομαχήσουν. «Σήμερα παραλίγο να με σκοτώσουν», σημείωσε ο Γκρίσολμ.