Το να μαγνητοσκοπεί τον εαυτό του να βασανίζει και να δολοφονεί μια νεαρή Ινδονήσια προσέφερε σεξουαλική ικανοποίηση στον βρετανό τραπεζίτη Rurik Jutting.

Στην απολογία του στο δικαστήριο ο ίδιος περιγράφοντας τις πράξεις του εμφανίστηκε να αμφιταλαντεύεται καθώς είτε καυχιόταν είτε ένιωθε τύψεις για όσα είχε κάνει.

hongkongmurder2

Στο βίντεο που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του στο Χονγκ Κονγκ, το τεσσάρων ωρών υλικό αποτέλεσε τον πυρήνα της δίωξής του σε μια υπόθεση που έχει προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ο 31χρονος απόφοιτος του πανεπιστημίου του Cambridge παραδέχθηκε τη δολοφονία της Sumarti Ningsih, μιας 23χρονης ανύπαντρης μητέρας και μια άλλη γυναίκας από την Ινδονησία, τη Seneng Mujiasih, στο πολυτελές του διαμέρισμα πριν από δύο χρόνια.

Ο ίδιος δήλωσε αθώος στην κατηγορία της δολοφονίας για λόγους «μειωμένης ευθύνης», ενώ ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

hongkongmurder4

Το βίντεο δεν παρουσιάστηκε στο κοινό στην αίθουσα του δικαστηρίου, ωστόσο οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τη δίκη μπορούσαν να ακούσουν τον ήχο.

Εμφανιζόταν γυμνός και αξύριστος να τραβάει με κάμερα το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας μιλώντας στον εαυτό του με ήρεμο τρόπο.

«Απλά σκότωσα κάποιον, είναι ο πρώτος άνθρωπος που σκότωσα ποτέ, έκοψα το λαιμό της στο μπάνιο ενώ ήταν σκυμμένη και έγλειφε τη βρώμικη λεκάνη της τουαλέτας», ακούγεται στο βίντεο. Σε άλλη σκηνή εμφανίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης ενώ περιγράφει πως βασάνισε την Ningsih.

«Της συμπεριφέρθηκα σαν να μην ήταν άνθρωπος αλλά αντικείμενο του σεξ και αυτό με άναβε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα της μιλά με ήρεμο τόνο και την ώρα που την βασάνιζε. «Είναι καλύτερα από το να σε χτυπάω έτσι δεν είναι; Μην κλαις, φέρσου σαν ένα καλό κορίτσι», ακούγεται να της λέει πριν την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο κατηγορούμενος που ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε αμερικανική τράπεζα στο Χονγκ Κονγκ, χρησιμοποίησε επί τρεις ημέρες ζώνες, ερωτικά παιχνίδια, πένσα αλλά και τα ίδια του τα χέρια για να βασανίσει τη νεαρή μητέρα πριν τη σκοτώσει, κόβοντας της το λαιμό.

Σημειώνεται ότι η ανύπαντρη μητέρα βρίσκονταν για ταξίδι αναψυχής στη πόλη ενώ μετά τη δολοφονία της ο δράστης τύλιξε το σώμα της με πλαστικό και το έβαλε σε βαλίτσα στο μπαλκόνι του.

Το δεύτερο θύμα βρέθηκε επίσης με κομμένο το λαιμό ύστερα από την προσπάθεια του να διαφύγει, αναφέρει το Reuters.

Συναντήθηκε σε ένα μπαρ με τον δράστη, πριν τον ακολουθήσει σπίτι του. Η κοπέλα άρχισε να παλεύει μαζί του και να φωνάζει όταν είδε ένα φίμωτρο και εκείνος την δολοφόνησε πριν καλέσει την αστυνομία.