Με ένα μάλλον απρόσμενο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι περαστικοί σε ένα δρόμο της Αγγλίας, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ένας άντρας που φορούσε μόνο εσώρουχα και κάλτσες περπατούσε στο δρόμο, αφότου είχε «δραπετεύει» από το παράθυρο ενός σπιτιού για να ξεφύγει από τον άντρα της ερωμένης του!

Το περιστατικό που σημειώθηκε στο Ντάντλεϊ καταγράφηκε σε βίντεο και μάλιστα ο άντρας ακούγεται να λέει «ο σύζυγος επέστρεψε, έπρεπε να βγω από το παράθυρο», όταν ρωτήθηκε για τη γύμνια του. Ένας σοκαρισμένος περιστατικός είπε «Αποκλείεται» για να λάβει την απάντηση από τον ημίγυμνο άντρα «Ναι, αλήθεια!».

fsafa

«Δεν μπορούσα να πιστέψω τι αντίκριζα. Είχα βγει για ποτά με τους φίλους μου και ήμουν σε αυτοκίνητο επιστρέφοντας σπίτι μου», δήλωσε η Ellen Brennan, η οποία κατοικεί σε γειτονικό δρόμο και κατέγραψε το επίμαχο βίντεο. «Είπα στο φίλο μου πως νόμιζα ότι ήταν γυμνός και έπρεπε να σταματήσουμε ώστε να τραβήξω βίντεο με το κινητό μου. Φωνάξαμε για να τον ρωτήσουμε πού πηγαίνει. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε όταν είπε ότι έπρεπε να δραπετεύσει από ένα παράθυρο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι γύρω και όλοι τον ρωτούσαν τι ακριβώς έκανε».