Η αποτύπωση της απόλυτης συγκέντρωσης

Η νικήτρια φωτογραφία στο διαγωνισμό Rough Guides - Δείτε τις υπόλοιπες


ΚΟΣΜΟΣ
18:13
26/09/2016
Η αποτύπωση της απόλυτης συγκέντρωσης
2
loading

Τοπία, υποβρύχιες φωτογραφίες και πορτραίτα ανθρώπων από διάφορα μέρη του κόσμου πρωταγωνιστούν στις φωτογραφίες που διεκδίκησαν τη διάκριση στον φωτογραφικό διαγωνισμό Rough Guides.

Φωτογράφοι από την Ινδία, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία αλλά και άλλες χώρες έστειλαν στον διαγωνισμό τα «κλικ» τους που αποτύπωναν την ομορφιά της φύσης αλλά και το μεγαλείο μικρών ανθρώπινων στιγμών.

Από τις περισσότερες από 2000 φωτογραφίες αναδείχθηκαν οι 20 καλύτερες και εξ αυτών η νικήτρια που απεικονίζει ένα μικρό κορίτσι να μακιγιάρεται για κάποιο φεστιβάλ, με την υπογραφή του Somenath Mukhopadhyay.

«Η φωτογραφία με δεξιοτεχνία αιχμαλωτίζει την ακινησία της στιγμής και τη συγκέντρωση που αποτυπώνεται αθόρυβα στο πρόσωπο του παιδιού», ανέφεραν οι κριτές.

shipwreck1 shipwreck2 shipwreck3 shipwreck4 shipwreck5 shipwreck6 shipwreck7 shipwreck8 shipwreck9 shipwreck10 shipwreck11

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Νίκος167

    Αυτός ο somenah πρέπει να είχε τεράστιο βύσμα στην κριτική επιτροπή για να πάρει την πρωτιά. Ακόμα και σε διαγωνισμό φωτογραφίας στημένα είναι όλα.

    1. avatar giorgio4

      Εσύ τραβάς καλύτερες φωτογραφίες το Μαράκι από το Αγρίνιο και θίχτηκες; Είσαι φωτογράφος και κριτικός στο επάγγελμα ή απλά επαγγελματίας ξερόλας; Let me guess....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει