Μια νεαρή από το στρατιωτικό σώμα της Κίνας που παρευρέθηκε στη Σύνοδο Κορυφής των G20 στην Κίνα έχει χαρακτηριστεί ως η «ωραιότερη σωματοφύλακας» από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κίνας.

Όταν οι ισχυροί ηγέτες του κόσμου συναντήθηκαν για να συζητήσουν σημαντικά θέματα στο Hangzhou, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας επικεντρώθηκαν περισσότερο σε μια σωματοφύλακα που τράβηξε αδιαμφισβήτητα την προσοχή των ανθρώπων. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η γυναίκα ονομάζεται Shu Xin και είναι από την πόλη Γκουιγιάνγκ που βρίσκεται στη νότια Κίνα.

kiansav1

Ένα από τα πράγματα που έχουν γίνει γνωστά είναι ότι γεννήθηκε κατά τη δεκαετία του ’90, αλλά καμία άλλη πληροφορία δεν έχει αποκαλυφθεί για το πρόσωπό της. Η φήμη της Shu αυξήθηκε μετά από μια εικόνα της εν ώρα εργασίας κατά τη σύνοδο κορυφής η οποία κυκλοφόρησε από το Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων σε ένα άρθρο με τίτλο «Ποιος είναι ο πιο ισχυρός σωματοφύλακας για τους ηγέτες στους G20».

Στην εικόνα η Shu φαίνεται να κάνει την φύλαξη έξω από το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο Ιταλός πρωθυπουργός Matteo Renzi. Το 2013, χαρακτηρίστηκε ως μία από τους 10 πιο όμορφους στρατιώτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας.

kiansav3

Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι της αρέσει να τραγουδάει και να χορεύει στον ελεύθερο χρόνο της ενώ έχει κερδίσει το δεύτερο βραβείο σε έναν γνωστό διαγωνισμό τραγουδιού. Ιδιαίτερη συζήτηση έχει προκαλέσει η εμφάνιση της γυναίκας στο χώρο των social media της Κίνας, το γνωστό Weibo που είναι σαν το Twitter.

kiansav5

Ένας χρήστης μάλιστα έγραψε: «Είναι απόλυτα πανέμορφη! Μοιάζει υπέροχη, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ» ενώ άλλοι σχολίασαν ότι ακόμη και θα την παντρευόντουσαν.

kiansav4