Ηχογραφημένες συνομιλίες που έχουν δοθεί στο φως της δημοσιότητας και βρίσκονται στα χέρια δικαστών, προδίδουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να επαίρεται για τις σεξουαλικές του επιδόσεις αλλά και να εκφράζει τις προτιμήσεις του για το ύψος των κοριτσιών που θα προσκαλούνταν στα πάρτι του.

Ο ιταλός πρωθυπουργός σε συνομιλία του με τον επιχειρηματία Τζιανπάολο Ταραντίνι ο οποίος κατηγορείται ότι έβρισκε τις συνοδούς πολυτελείας για τα «Bunga Bunga» πάρτι στη βίλα του ακούγεται να λέει: «μη φέρεις ψηλά κορίτσια μιας και οι ίδιοι δεν είμαστε ψηλοί».

Σε άλλη συνομιλία, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι έχει κάνει σεξ με οκτώ κορίτσια σε μια νύχτα παρ ‘όλο που θα μπορούσε να το έχει κάνει με έντεκα.

Μάλιστα σε μία από τις κλήσεις, ο Μπερλουσκόνι υπόσχεται χαριτολογώντας να ενεργεί ως «πρωθυπουργός στον ελεύθερο χρόνο του».

Η απομαγνητοφώνηση των κλήσεων μεταξύ Μπερλουσκόνι και Tαραντίνι αποτελεί μέρος της έρευνας δικαστών που εξετάζουν τις κατηγορίες για εκπόρνευση γυναικών που βαρύνουν τον Μπερλουσκόνι.

Οι περισσότερες από τις συνομιλίες αποδεικνύουν ότι η συμπεριφορά του Μπερλουσκόνι αρμόζει περισσότερο σε έναν ενθουσιώδη έφηβο και όχι στον 74χρονο ηγέτη της τρίτης μεγαλύτερης χώρας στην Ευρώπη.

Στους δικαστές έχουν κατατεθεί 100.000 ηχογραφημένες συνομιλίες που εμπλέκουν οκτώ ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τον Ταραντίνι, τον αδερφό του και μια γυναίκα που τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν ως «βασίλισσα μέλισσα» επειδή έβρισκε γυναίκες για τον Ιταλό πρωθυπουργό.