Πάντα βρίσκονται άνθρωποι που βρίσκουν τον τρόπο να βγάλουν λεφτά στις πιο απίθανες καταστάσεις και αυτό συμβαίνει και με την κηδεία του Μοχάμετ Άλι, που θα γίνει αύριο στο Λούισβιλ του Κεντάκι.

Διατέθηκαν 15.000 δωρεάν εισιτήρια για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του θρύλου της πυγμαχίας, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, τα οποία εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από μία ώρα.

eisotiau7

Έκαναν όμως λίγο αργότερα την εμφάνισή τους online όπου πωλούνται ακόμα και έναντι εκατό δολαρίων ή ανταλλάσσονται με πολύτιμα αντικείμενα.

eisotiau3 eisotiau4 eisotiau5 eisotiau6

Ταυτόχρονα με τις αγγελίες πώλησης εμφανίστηκαν και πολλές αγγελίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος αγοράς από θαυμαστές του Άλι που έμειναν με άδεια χέρια.

«Νιώθω αηδιασμένος που κάποιος θα επιχειρούσε να επωφεληθεί από την κηδεία του Μοχάμεντ Άλι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Bob Gunnell.

eisotiau2

Η οικογένεια του Μοχάμεντ Άλι θα κάνει σήμερα ιδιωτική τελετή πριν την αυριανή δημόσια.

Τα δωρεάν εισιτήρια επρόκειτο να αρχίσουν να διατίθενται από τις 10 το πρωί αλλά τελικά αυτό άρχισε δύο ώρες νωρίτερα καθώς η αστυνομία ανησυχούσε για το πλήθος που ολοένα και μεγάλωνε.

Μέσα σε μία ώρα τα 15.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν και εκείνοι που δεν πρόλαβαν να πάρουν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή από γιγαντοοθόνη έξω από χώρο διεξαγωγής της αλλά και online.

Το Λούισβιλ φιλοξενεί πλήθος εκδηλώσεων στη μνήμη του θρύλου Μοχάμεντ Άλι που περιλαμβάνουν ισλαμική προσευχή σήμερα και τελετή μνήμης αύριο.

eisotiau8