Μια πρώτη ματιά στη Disneyland της Σαγκάης

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του


ΚΟΣΜΟΣ
20:31
19/05/2016
Μια πρώτη ματιά στη Disneyland της Σαγκάης
loading

Το θεματικό πάρκο της Disney στη Σαγκάη θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο, αλλά μερικοί τυχεροί είχαν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά νωρίτερα.

Το γιγάντιο πάρκο το οποίο κόστισε 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του, βρίσκεται σε μια δοκιμαστική περίοδο 6 εβδομάδων, η οποία άρχισε στις 7 Μαΐου.

Το θέρετρο στην Κίνα αναμένεται να σπάσει τα ρεκόρ όταν ανοίξει στο ευρύ κοινό, αλλά ήδη έχουν γίνει κάποια παράπονα για την ως τώρα λειτουργία του, με καταγγελίες για ακριβά τρόφιμα, αλλά και για τα μπαλόνια που αγοράζονται στο πάρκο αλλά δεν επιτρέπεται να βγουν εκτός αυτού γιατί αποτελούν δυνητικό κίνδυνο στο να προκαλέσουν προβλήματα στη λειτουργία των τρένων.

Προς το παρόν, δηλαδή κατά τη δοκιμαστική περίοδο, η πρόσβαση στο θεματικό πάρκο επιτρέπεται αυστηρά μόνο με πρόσκληση και περιορισμό στο προσωπικό, στα μέλη των οικογενειών τους και σε επιλεγμένους συνεργάτες. Όμως, σε μερικές εβδομάδες, στις 16 Ιουνίου, το πάρκο θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Disney, κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν αξιοθέατα, διασκέδαση και φαγητό σε επιλεγμένες ημερομηνίες, αλλά δεν είναι όλα τα τμήματα διαθέσιμα κατά τη δοκιμαστική περίοδο.

Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν μέσα στο πάρκο, δείχνουν πολλούς από τους επισκέπτες να εξερευνούν με ενθουσιασμό τις διάφορες θεματικές ενότητες, βλέποντας τα αξιοθέατα πριν αυτά παραδοθούν στις μάζες, ενώ εκπρόσωποι του πάρκου δήλωσαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μίλησαν για μία εξαιρετική εμπειρία.

Στις εικόνες φαίνεται επίσης το εντυπωσιακό κάστρο, το μεγαλύτερο στην ιστορία της εταιρείας, που φωτίζεται τη νύχτα ως μέρος των λειτουργικών δοκιμασιών. Κατά το πρώτο έτος της λειτουργίας του, εκτιμάται ότι 17 εκατομμύρια άτομα θα περάσουν τις πύλες του πάρκου. Η Disneyland της Σαγκάης θεωρείται ότι θα είναι από τα πιο φθηνά θέρετρα στον κόσμο, ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα διαφοροποιείται κατά τις ώρες αιχμής.

sanDisneyland1 sanDisneyland2 sanDisneyland3 sanDisneyland4 sanDisneyland5 sanDisneyland6 sanDisneyland7 sanDisneyland8 sanDisneyland9 sanDisneyland10 sanDisneyland11 sanDisneyland12 sanDisneyland13 sanDisneyland14 sanDisneyland15 sanDisneyland16 sanDisneyland17 sanDisneyland18 sanDisneyland19 sanDisneyland20

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει