Έψαχνε για βαφή μαλλιών στο Amazon και βρήκε… τη σωσία της

Δείτε τις φωτογραφίες των δύο γυναικών


ΚΟΣΜΟΣ
11:35
19/05/2016
Έψαχνε για βαφή μαλλιών στο Amazon και βρήκε... τη σωσία της
2
loading

Όταν η 29χρονη Katie Morrow από το Κονέκτικατ προσπάθησε να λάβει κάποιες συμβουλές διαδικτυακά για το τι χρώμα πρέπει να βάψει τα μαλλιά της, ποτέ δεν περίμενε να βρει μια γυναίκα που θα ήταν σαν δίδυμη αδερφή της.

Η νεαρή γυναίκα διάβαζε τα σχόλια σε ένα προϊόν στο Amazon όταν εντόπισε μια άλλη γυναίκα αγοραστή η οποία ήταν σωσίας της. Όταν η Katie διάβαζε τα σχόλια σε μια βαφή με μια κόκκινη φωτεινή απόχρωση παρατήρησε ότι η εικόνα προφίλ της Paula Petra έμοιαζε εντυπωσιακά πολύ με τη δική της. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο σύζυγός της, Ryan, ήταν τόσο έκπληκτος από τη φωτογραφία που πίστευε ότι η Katie είχε μόλις επεξεργαστεί μια εικόνα του εαυτού της και την είχε στείλει σε αυτόν.

Amazon2

«Η αρχική μου σκέψη όταν είδα τα σχόλια της Paula ήταν ότι αυτό το κορίτσι μου μοιάζει και έτσι θα ήμουν περίπου αν έκανα αυτό το χρώμα μαλλιών. Γι’ αυτό έστειλα την εικόνα στην οικογένεια και τους φίλους μου για να πάρω τη γνώμη τους σχετικά με το χρώμα γιατί ήταν μια μεγάλη αλλαγή για μένα. Την έδειξα στον άνδρα μου, τον Ryan που νόμιζε ότι είχα χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή και είχα αλλάξει το χρώμα των μαλλιών μου» ανέφερε η 29χρονη.

Amazon3

Η Katie ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από την ομοιότητα που αποφάσισε να στείλει μήνυμα στην Paula η οποία ζει στην Ατλάντα, για να της πει ότι έβλεπε στη φωτογραφία τη σωσία της. Οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να συναντηθούν και να γνωριστούν και δεν πίστευαν ότι ένα χρώμα μαλλιών ήταν αυτό που τους συνέδεε.

Amazon4

Τώρα η Katie έχει βάψει τα μαλλιά της με το ίδιο χρώμα και πολλοί, όπως λένε, δυσκολεύονται να τις ξεχωρίσουν. Μάλιστα εκτός από εξωτερική ομοιότητα οι δύο γυναίκες έχουν επίσης παρόμοιο στυλ και κοινά ενδιαφέροντα κάτι που κάνει ακόμη πιο παράξενη τη σύμπτωση. Έψαξαν μάλιστα και το γενεαλογικό τους δέντρο αλλά δεν βρήκαν καμία συγγενική σχέση. Τώρα οι δυο τους διατηρούν τη φιλία τους και θεωρούν τύχη ότι βρέθηκαν με αυτόν τον τρόπο.

Amazon5 Amazon1

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar αχ λουλιτσα

    Το εγώ με σένα ίσον ένα, ξεχαστο......
    Εν προκειμένω ισχύει το μηδέν συν μηδέν ίσον μηδέν στο πηλίκιο.......κατά την παροιμιώδη ρύση (ναι ρε με υ) του ανθού της μαργαρίτας.......

    1. avatar akala

      Ο ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΣ ΦΑΚΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει