Η Turkish Airlines μετέφερε το παγκόσμιας φήμης, εμβληματικό Batmobile στην Κωνσταντινούπολη, για την πραγματοποίηση του πρώτου ταξιδιού διάσχισης ηπείρων, μέσω της νέας γέφυρας του Βοσπόρου, γιορτάζοντας την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας δράσης και περιπέτειας της Warner Bros. Pictures, «Batman v Superman: Dawn of Justice».

Το Batmobile ταξιδεύοντας από την Ευρώπη στην Ασία, διέσχισε τα Στενά του Βοσπόρου, μέσω της νέας γέφυρας, «Yavuz Sultan Selim», η οποία ανοίγει επίσημα για το κοινό αυτό το καλοκαίρι.

«Η διαδρομή κατά μήκος του Βοσπόρου είναι συμβολική, αναδεικνύοντας τους τρόπους με τους οποίους το Batmobile ενώνει τους ανθρώπους παγκοσμίως, η Κωνσταντινούπολη ως μία μοναδική πόλη συνδέει δύο ηπείρους και η Turkish Airlines ως “γέφυρα” επιβατών για 113 συνολικά χώρες και περισσότερους από 287 προορισμούς» σχολίασε ο M. Ilker Aycı, Board Chairman της Turkish Airlines.

«Αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πόλη της Κωνσταντινούπολης, αλλά και τη νέα μας γέφυρα στον κόσμο. Το Batmobile αποτελεί ένα από τα πλέον εμβληματικά κινηματογραφικά σύμβολα όλων των εποχών, και τώρα συνδέει την Κωνσταντινούπολη με τον κόσμο,» πρόσθεσε ο M. Ilker Aycı.

Η Κωνσταντινούπολη, ως βασικός κόμβος για την Turkish Airlines, βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, στο σταυροδρόμι της Ευρώπης και της Ασίας, αποτελώντας γεωγραφικά ελκυστικό και φυσικό σημείο ανταπόκρισης διεθνών δρομολογίων. Η κομβική θέση της Κωνσταντινούπολης προσφέρει στους Έλληνες σε πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη τη δυνατότητα μίας μόνο ανταπόκρισης, σε περισσότερους από 287 προορισμούς.

Η διαδρομή του Batmobile κατά μήκος του Βοσπόρου αποτελεί μία από τις προωθητικές ενέργειες της Turkish Airlines, ως η Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία-Συνεργάτης της ταινίας δράσης και περιπέτειας της Warner Bros. Pictures, Batman v Superman: Dawn of Justice. Επιπλέον, η κινηματογραφική εμπειρία μεταφέρεται στους φίλους της ταινίας, μέσω αποκλειστικών εικόνων σε ένα αεροσκάφος τύπου 777 της Turkish Airlines, limited edition πακέτο πτήσης με μάσκα ύπνου και παντόφλες στο θέμα της ταινίας, του ταξιδιωτικού οδηγού Time Out με υλικό των νέων «προορισμών», Gotham City και Metropolis, θεματικά προϊόντα καταλόγου πτήσης, καθώς και μίας ειδικής έκδοσης κάρτας frequent flyer «Miles & Smiles».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.