Κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψε κλέφτη που, χρησιμοποιώντας ένα μικρό κορίτσι ως αντιπερισπασμό, έκλεψε δαχτυλίδι αξίας σχεδόν 2.000 ευρώ δίπλα στην υπάλληλο του κοσμηματοπωλείου.

Ο άνδρας καταγράφηκε να μπαίνει στο David Hall Goldsmith στο Νιούκαστλ μαζί με μια γυναίκα κι ένα παιδί, τον περασμένο Ιούλιο.

Ζήτησε να δει ένα μενταγιόν που ήταν κλειδωμένο σε μία από τις προθήκες του κοσμηματοπωλείου και την ώρα που η υπάλληλος ήταν σκυμμένη εκείνος, πάνω από την πλάτη της, άπλωσε το χέρι του, άρπαξε το δαχτυλίδι και το έβαλε στην τσέπη του.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου David Hall είπε πως έμοιαζε σαν έναν συνηθισμένο άνθρωποι που είχε βγει για ψώνια με την οικογένειά του. «Έμοιαζαν μια φυσιολογική οικογένεια, δεν υπήρχε κάτι να μας κινήσει υποψίες», τόνισε.

Ο 59χρονος διαπίστωσε την κλοπή μόνο αφότου παρακολούθησε το υλικό από την κάμερα ασφαλείας, την επόμενη εβδομάδα.

«Έχω αυτό το μαγαζί 20 χρόνια, μας έχουν ξανασυμβεί κλοπές. Είναι απίστευτο τι μπορούν να κάνουν οι κλέφτες χωρίς να τους αντιληφθούμε. Αλλά είναι ασυνήθιστο να έχει κάποιος μαζί του κι ένα παιδί. Νομίζω αυτό είναι εκτός ορίων, το παιδί βλέπει τα πάντα, είναι απίστευτο», δήλωσε στη Daily Mail.

ANSDFB2 ANSDFB1