Ανάμεσα στους ανθρώπους, που έκαναν όλες αυτές τις ημέρες επεισόδια στο Λονδίνο, ήταν και μια 18χρονη κοπέλα που είχε επιλεγεί ως πρέσβειρα των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου!

Η 18χρονη Chelsea Ives είχε επαφή με τον αθλητισμό και πριν επιλεγεί από την Ολυμπιακή Επιτροπή, ώστε να αναλαμβάνει τους επισκέπτες των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων, που θα λάβουν μέρος την επόμενη χρονιά στην πόλη του Λονδίνου. Η ίδια ήταν αθλήτρια με μέλλον και οι γονείς της έπεσαν από τα σύννεφα, όταν αναγνώρισαν την κόρη τους στην τηλεόραση να δημιουργεί επεισόδια!

Μάλιστα, ο γονείς αποφάσισαν να «καρφώσουν» οι ίδιοι την κόρη τους στη ασφάλεια, αν και αυτός τους κόστισε. «Έπρεπε να κάνω το σωστό. Ξέρω ότι δεν θα μας ευχαριστήσει», λέει συγκλονισμένη η μητέρα της περιγράφοντας τη στιγμή που είδε την κόρη τους να προκαλεί ζημιές.

«Βλέπαμε τηλεόραση και είχαμε σοκαριστεί εντελώς από τα επεισόδια. Και μετά είδαμε την κόρη μας! Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Για ένα λεπτό δεν ξέραμε τι να κάνουμε», περιγράφει η μητέρα. Τελικά, αποφάσισαν να ενημερώσουν την ασφάλεια, παρόλο που η απόφαση αυτή τους ράγισε την καρδιά.

«Δεν μετανιώνουμε και θα κάναμε το ίδιο ξανά. Στα παιδιά μας μαθαίναμε πάντα να αναγνωρίζουν το σωστό από το λάθος. Δεν είμαστε γενναίοι, είναι αυτό που θα έκανε κάθε σκεπτόμενο πρόσωπο. Την αγαπώ. Αλλά αυτές οι διαδηλώσεις έχουν κοστίσει τη δουλειά, αλλά και τη ζωή πολλών ανθρώπων. Βρισκόμαστε σε μια κόλαση», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα, ενώ ο πατέρας της δηλώνει ότι «δεν θέλω η κόρη μου να καταδικαστεί, αλλά θα κάναμε ξανά το ίδιο».

Η κοπέλα βρέθηκε χθες στο δικαστήριο, όπου δήλωσε γεμάτη περηφάνια ότι την ημέρα που κατέβηκε στο δρόμο ήταν «η καλύτερη μέρα που είχε ζήσει ποτέ», ενώ για την ώρα είναι υπό κράτηση…