Προς το παρόν, πρόκειται για ένα αγνώστων στοιχείων βυθισμένο αντικείμενο.

Ωστόσο, ο περίεργος κυκλικός σχηματισμός στο βυθό της Βαλτικής θάλασσας έχει προκαλέσει τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό σε όλους τους υπέρμαχους ύπαρξης εξωγήινων, μιας και τα σενάρια για μια υποτιθέμενη συντριβή ιπτάμενου δίσκου παίρνουν και δίνουν.

Κατά τη διάρκεια ανεύρεσης ναυαγίων στα νερά μεταξύ Φινλανδίας και Σουηδίας, τη 19 του περασμένου Ιουνίου, μια σουηδική ομάδα ανακάλυψε μία περίεργη «ανωμαλία» στο βυθό. Ένα στρογγυλό αντικείμενο διαμέτρου περίπου 18 μέτρων βρισκόταν 92 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Ο επικεφαλής της ναυτικής ερευνητικής ομάδας, Peter LindBerg, δήλωσε πως αν και έχει συναντήσει διάφορα περίεργα πράγματα, αυτό ήταν κάτι με το οποίο ερχόταν αντιμέτωπος πρώτη φορά, μιας και επρόκειτο για ένα σχήμα απόλυτα στρογγυλό.

Το στρογγυλό αυτό αντικείμενο είναι ανασηκωμένο από τη μία μεριά και έχει αφήσει ένα ίχνος από εκτοπισμένα αναχώματα, κάτι που ενίσχυσε τα σενάρια περί συντριβής ενός εξωγήινου σκάφους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.