Η Mindi Jensen, καθηγήτρια στο γυμνάσιο North Sanpete στην Γιούτα των ΗΠΑ, βρήκε τον μπελά της όταν ένας από τους γονείς των μαθητών της, ανακάλυψε τον λογαριασμό της στο Instagram. Στο προφίλ της, η εντυπωσιακή γυναίκα, ανεβάζει εικόνες από τη συμμετοχή της σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ, όπου είθισται να φορούν μπικίνι.

Μετά την «αποκάλυψη», οι γονείς παραπονέθηκαν στη διεύθυνση του σχολείου κάνοντας λόγω για «ανάρμοστες» εικόνες με «πορνογραφικό» περιεχόμενο. Με τη σειρά του, ο διευθυντής του σχολείου έδωσε στην καθηγήτρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, τρεις επιλογές: να κάνει το προφίλ της ιδιωτικό, να κατεβάσει τις φωτογραφίες ή να απολυθεί.

Αρχικά, η Jensen παραπονέθηκε και έκλεισε το λογαριασμό της στο ευρύ κοινό, αλλά ύστερα αποφάσισε ότι οι φωτογραφίες της εξυπηρετούσαν ένα καλό σκοπό. «Όταν κατέβασα τις φωτογραφίες, λάμβανα σχόλια και μηνύματα από γυναίκες ότι αποτελούσα έμπνευση για εκείνες», ανέφερε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. «Αν το κάνω ιδιωτικό, δεν θα έχουν πρόσβαση όλα αυτά τα άτομα…», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε να γυμνάζεται προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη, μετά από το χωρισμό της από τον σύζυγό της και πως τώρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Οπότε και άνοιξε ξανά το λογαριασμό της και έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση του σχολείου. «Αν δεν αισθάνεστε άνετα να με βλέπετε με τα outfits της γυμναστικής, τότε καλύτερα να απομακρύνετε τα παιδιά…», λέει. Το σχολείο τελικά δεν πρόκειται να ζητήσει την αποχώρησή της και πλέον η δουλειά της δεν κινδυνεύει.

djgskdlf9 djgskdlf2 djgskdlf3 djgskdlf4 djgskdlf5 djgskdlf6 djgskdlf7 djgskdlf8

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.