Περισσότεροι από 110 αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και δύτες, 20 μέλη της Κροατικής Υπηρεσίας Ορεινής Διάσωσης και πυροσβεστικές δυνάμεις από νωρίς το πρωί μετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού, στο χωριό Κιστάνιε, στην επαρχία Σιμπένικ- Κνιν της Κροατίας, 17χρονης που εξαφανίστηκε στις 7 Ιουνίου.

Η 17χρονη Αντονία Μπίλιτς από το χωριό Ντρνις εθεάθη τελευταία φορά να επιβιβάζεται σε φορτηγό με κατεύθυνση την πόλη Σπλιτ.

Χθες σε ορεινή περιοχή της βόρειας Βοσνίας, όπου κρυβόταν, συνελήφθη ο 43χρονος Ντράγκαν Παραβίνια, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για απαγωγή της 17χρονης. Ο συλληφθείς στη διάρκεια της ανάκρισης από αστυνομικούς της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας, είπε ότι έπνιξε την 17χρονη και την έριξε στον ποταμό Κρκ.

Ο υπαρχηγός της κροατικής αστυνομίας εξήγησε ότι λόγω ψευδών ισχυρισμών και καταθέσεων είναι απαραίτητο να ελεγχθούν οι αναφορές του συλληφθέντος.

Ο 43χρονος στη Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας θεωρείται ύποπτος για βιασμό κοπέλας στο ανατολικό Σαράγεβο το 2005. Ένταλμα σύλληψής του είχε εκδοθεί και στην Κροατία για απόπειρα βιασμού 25χρονης που είχε κάνει οτοστόπ κοντά στην πόλη Σπλιτ, ενώ και στη Σερβία έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για βιασμό και απόπειρα βιασμού.