Γνωρίστε τον Jamie Harrington από το Ballymun του Δουβλίνου, ο οποίος κατάφερε να σώσει έναν απελπισμένο άντρα. Ο Jamie, συνάντησε τυχαία έναν νεαρό γύρω στα 30, ο οποίος καθόταν στην άκρη μιας γέφυρας έτοιμος να πηδήξει στη θάλασσα. Ο 16χρονος κάθισε δίπλα στον άντρα που ήταν έτοιμος για το απονενοημένο διάβημα και άρχισε να του μιλάει για τουλάχιστον 45 λεπτά.

Το ευτύχημα είναι ότι ο Jamie κατάφερε και τον έπεισε να αναζητήσει ιατρική βοήθεια ενώ πλέον η ζωή του 30χρονου άλλαξε άρδην μιας και βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, παντρεύτηκε και η σύζυγός του περιμένει το πρώτο τους παιδί.

«Ήταν απλά ένστικτο το να βοηθήσω αυτόν τον άντρα και τώρα έγινε ευρέως γνωστό. Ελπίζω να κάνει πολλούς να ανοίξουν τα μάτια τους και να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει γύρω τους. Μου αρέσει να βοηθώ τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», είπε ο 16χρονος στην Independent.

Η ιστορία του νεαρού, δημοσιοποιήθηκε στα social media, στην σελίδα του Facebook, Humans of Dublin, λαμβάνοντας πάνω από 33.000 likes. «Σταμάτησα και τον ρώτησα αν ήταν καλά, αλλά ήξερα από το βλέμμα του ότι δεν ήταν και είδα τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια του», συμπλήρωσε ο νεαρός.

boy