Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τον Carl Thompson πως αν δεν έχανε βάρος θα έχανε τη ζωή του. Σε ηλικία 33 ετών είχε φτάσει να ζυγίζει 413 κιλά.

Λίγες ώρες μετά την τελευταία του παραγγελία από το αγαπημένο του delivery, βρέθηκε νεκρός.

Ο εξευτελισμός του νεαρού άνδρα λόγω των κιλών του συνεχίστηκε και μετά θάνατον. Χρειάστηκαν ώρες για να μεταφερθεί η σορός του από το σπίτι του και χρησιμοποιήθηκε ένας μικρός γερανός για να τον βγάλει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ο δρόμος έξω από το σπίτι του παρέμεινε κλειστός.

Ο 33χρονος ζούσε εγκλωβισμένος3 στο σπίτι του για περισσότερο από ένα χρόνο ενώ οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει πως έπρεπε να χάσει το 70% του βάρους του για να ζήσει.

Ο ιδιοκτήτης του αγαπημένου του takeaway, που του παρέδιδε το φαγητό του στο κρεβάτι του- είχε κλειδί του σπιτιού του- και περιέγραψε πόσο είχε μειώσει το τελευταίο διάστημα τις παραγγελίες του με σκοπό να χάσει κιλά.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είχε περιορίσει πολύ το φαγητό του, έκανε μόνο μία ή δύο παραγγελίες την ημέρα», δήλωσε ο Merdad Mohebbi, ιδιοκτήτης της Q Pizza στην εφημερίδα The Sun. «Όταν του πήγα την παραγγελία έδειχνε χαρούμενος, μου έλεγε πως θα πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ήταν γεμάτος ζωή».

Τον περασμένο μήνα ο Thompson είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή ικετεύοντας για βοήθεια και τονίζοντας πως ήθελε να χάσει βάρος με φυσιολογικό τρόπο παρά να βάλει γαστρικό δακτύλιο.

Η απώλεια της μητέρας του το 2012 ήταν στιγμή- ορόσημο για τον άνδρα που, αν και ήδη παχύσαρκος, εκτοξεύτηκε μέσα σε τρία χρόνια από τα 190 στα 413 κιλά.

Κατανάλωνε 10.000 θερμίδες την ημέρα και δεν μπορούσε πια να περπατήσει ούτε να φροντίσει τον εαυτό του.

Ζούσε με επιδόματα ανικανότητας και αναπηρίας, δεν δούλευε από τα 17 του και ξόδευε περίπου 200 λίρες την εβδομάδα σε φαγητό απ’ έξω.

Δείτε τις φωτογραφίες

asfdat4 asfdat3 asfdat2 ΚΑΡΛ ΤΟΜΠΣΟΝ