Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο

Ανέβασαν βίντεο στο YouTube που ανακοινώνουν το θάνατό τους


ΚΟΣΜΟΣ
9:03
03/05/2011
Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο
3
loading

Μετά από 60 χρόνια κοινής ζωής, ο Don και η Iris Flounders αποφάσισαν να πεθάνουν μαζί μιας και η αγάπη που τους ένωνε δεν θα μπορούσε να τους χωρίσει στο θάνατο. Το ζευγάρι πήρε ένα φάρμακο ευθανασίας, μιας και ήταν μέλη ενός κέντρου ευθανασίας στο Μεξικό, και βρέθηκαν νεκροί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Ο 81χρονος Don έπασχε από καρκίνο και η 88χρονη σύζυγό τους αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας λόγω της προχωρημένης ηλικίας της. Στο βίντεο που ανέβασαν στο YouTube ανακοινώνουν την απόφασή τους να πεθάνουν μαζί και τους λόγους που τους οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση.

«Η σκέψη ότι θα πεθάνω μαζί με τη γυναίκα μου με γεμίζει με ειρήνη, μετά από χρόνια που αντιμετωπίζω τον καρκίνο. Η ποιότητα της ζωής μου είναι, πλέον, δραματική» λέει ο Don.

«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μας κριτικάρουν για την απόφασή μας, αλλά εμείς πήραμε μαζί την απόφαση, μετά από πολύ σκέψη» λέει η 88χρονη Iris.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Butler

    Πρωτοπόροι. "We both very much resented the fact that we had to travel half way round the world, just to have the choice. We should have been able to get this drug at our local pharmacy." Λέει ότι η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι τους για να βρει τα φάρμακα, αλλά ευτυχώς τα είχαν κρύψει καλά. Φαίνεται ότι τα κράτη δεν επιθυμούν να δώσουν τέτοιες ελευθερίες στους φορολογούμενούς τους. Είναι και τα νοσοκομεία που χάνουν ένα σωρό χρήματα όταν οι χρυσοφόροι ετοιμοθάνατοι πελάτες αποφεύγουν επιδέξια το αργό σάπισμα στη μονάδα εντατικής.

  2. avatar tzafar1

    Εύχομαι το σύμπαν να μην σας χωρίσει ποτέ!!!

  3. avatar fairyland

    ΜΠΡΑΒΟ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει