Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο τις τελευταίες ώρες που δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια ενός σκυλιού που μόλις το εγκατέλειψαν να μπει πίσω στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του.

Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν διανομέα φαγητού στην Καλιφόρνια που κατέγραψε την εγκατάλειψη του ζώου από ένα μαύρο σεντάν χωρίς πινακίδες.

Στο σπαρακτικό κλιπ ο σκύλος τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο και στην κυριολεξία κάνει ότι μπορεί για να μπει μέσα δίχως αποτέλεσμα, σε κάποια στιγμή μάλιστα το ζώο πηδάει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να μπορέσει να μπει στο αμάξι και μην χάσει τον ιδιοκτήτη του.

Στο βίντεο ο ντελιβεράς ακούγεται να λέει: «Ο ιδιοκτήτης τον παράτησε στην κυριολεξία… δείτε! Ω, Θεέ μου».

Μια γυναίκα που ασχολείται με τις υιοθεσίες ζώων έστειλε μήνυμα στον οδηγό όταν είδε το βίντεο: «Όταν είδα αυτό το βίντεο, μου έσπασε την καρδιά. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Δεν μπορούσα να βγάλω τον σκύλο από το μυαλό μου» είπε η Ντέστινι Γκόμεζ στο NBC Los Angeles σε συνέντευξη της.

Βασιζόμενη σε πληροφορίες χρηστών των social media η ίδια εντόπισε το σκυλάκι και το πήρε υπό την προστασία της ώστε να το φροντίσει και να μπορέσει να βρει στον Τσίκο, όπως τον ονόμασε ένα κατάλληλο σπίτι.

Δείτε το βίντεο: