Γεμάτη λάμψη ήταν η χθεσινή βραδιά στον Λευκό Οίκο με ένα εντυπωσιακό δείπνο. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, παρέθεσε ένα δείπνο στον Λευκό Οίκο προς τιμήν του ιάπωνα πρωθυπουργού, Φουμίο Κισίντα, έναν σύμμαχο-κλειδί στη στρατηγική του στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με την Κίνα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για έναν «οραματιστή και θαρραλέο» ηγέτη, εξήρε την «άφθαρτη» συμμαχία μεταξύ των δύο χωρών, παρομοιάζοντάς τη μάλιστα με ανθισμένες κερασιές. Οι σύζυγοι των δύο ηγετών, η Τζιλ Μπάιντεν και η Γιούκο Κισίντα, ήταν επίσης παρούσες στο επίσημο δείπνο με την Τζιλ Μπάιντεν να επιλέγει ένα φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta.

Φυσικά, η λίστα των καλεσμένων ήταν αρκετά μεγάλη, όπως ο Τζεφ Μπέζος με την εντυπωσιακή Λόρεν Σάντσεζ, ο Μπιλ με τη Χίλαρι Κλίντον, ο 80χρονος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τη 45χρονη σύντροφό του, Τίφανι Τσεν, και ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ.

Περισσότεροι από 200 καλεσμένοι δείπνησαν, με σολομό και μπριζόλα rib-eye να είναι στο μενού. Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon και ιδιοκτήτης της Washington Post, Τζεφ Μπέζος, και ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, κάθισαν σε κοντινά τραπέζια.

Η σέξι εμφάνιση της Λόρεν Σάντσεζ στο πλευρό του Τζεφ Μπέζος

H 54χρονη Λόρεν Σάντσεζ έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν, καθώς έφτασε με τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της, Τζεφ Μπέζος, στο λαμπερό δείπνο που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο.

Η Μεξικανοαμερικανή ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο εντυπωσιακή παρουσία στο black tie event επιλέγοντας μια κόκκινη τουαλέτα Rasario που είχε αποκαλυπτικό μπούστο.

Τζεφ Μπέζος - Λόρεν Σάντσεζ