Ένας άνδρας ξεκίνησε να μαζεύει άδειες σακούλες από πατατάκια, με αποτέλεσμα να αποκτήσει 24.000 τεμάχια και να έχει τη μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο από τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Η ευφάνταστη ιδέα ανήκει στον Gary Key από τη Βρετανία, που σκαρφίστηκε όμως, εξαιτίας μιας τραγικής είδησης. Σύμφωνα με τη New York Post, το 2012 η σύζυγός του Joanne διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε τελικό στάδιο.

Τότε, ο άνδρας θέλησε να βρει ένα χόμπι για να απασχολεί τις σκέψεις του και να μπορέσει να σταθεί δίπλα της. «Όταν ξεκίνησα, ήταν το πάθος μου. Η γυναίκα μου με πείραζε για αυτό, αλλά της άρεσε λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν ο τρόπος μου για να αντέξω το μοιραίο», είπε ο Gary.

Τελικά, η Joanne έφυγε από τη ζωή και ο Gary συνέχισε να συλλέγει άδειες σακούλες για λίγο καιρό ακόμη, μέχρι που σταμάτησε. Τώρα σκοπεύει να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης και να το θέσει σε δημοπρασία, ώστε να δώσει σε φιλανθρωπίες τα χρήματα που θα μαζέψει.

Μάλιστα, μπορεί πλέον να μη μαζεύει σακούλες, αλλά τις διατηρεί σε καλή κατάσταση και αρκετές μοιάζουν σαν να προέρχονται μόλις από τα ράφια.